Kırılan ülkü güllerimize ve bütün şehitlerimize, selamların en güzelini yolluyoruz. ''Selamınaleyküm.''


Bizi unutmayın..


Biz sadece sizi unutanları unutmayacağız..


Çok büyük bir acı olan evlat acısıyla, imtihanını tazeleyen tam bir anne, saygı değer bir öğretmen olan, özellikle bundan sonra ülkücü gençliğin öğretmeni ve annesi olmayı hak eden Yiğit Fırat'ımızın şerefli annesinin tüm ülküdaşlarımıza yaptığı çağrı..


Oğlunun ölümüyle ilgili soruları cevaplandıran anne Özlem Erdem, "Onsuz günlerin nasıl geçiyor?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Çok yoğun geçiyor, bütün duyguları aynı anda yaşıyorum, yüreğimdeki acıyı ayna anda, mutluluğu aynı anda yaşıyorum. O kalabalığı gördüğüm için o mutluluğu çok yaşadım. Fırat'ın sevildiğini biliyordum ama bu kadar sevildiğini, bu kadar bir kalabalık topluluğu geleceğini ben düşünmemiştim.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü


Sağduyu çağrısında bulunuyorum; Fırat'ın bu ölümü güzel bir şekilde anılmasını istiyorum. 'İntikamı bu şekilde alamazsınız, kendinizi bilgiyle donatacaksınız, taşla sopayla bir yerleri yıkmayla bunu elde edemezsiniz. Tam tersine Fırat’ıma zarar verirsiniz. Çünkü Fırat mertti, yiğitti vatanını milletini seven delikanlıydı, benim gibi. Kendisini o şekilde yetiştirdim. Onlar da Fırat gibi bilgi sahibi olsun, kalemleriyle bir şey yapmaya çalışsınlar. Bu düzeni değiştirmeye çalıştı Fırat, adımını attı, umarım onlar da onun yolunda devam ederek bu düzeni değiştirirler çünkü bizim umudumuz gençlerdir. Atatürk'ün de çocuklar, gençlere ne kadar önem verdiğini gördük. Taşkınlıklar yapılmasın, sağduyulu davranılsın."


Oğlunun arkadaşlarına da seslenen anne Erdem, "İntikam taşla, sopayla alınmaz, Fırat gibi bilgi sahibi olun, kalemleriyle bir şey yapsınlar." çağrısında bulundu. Sınıf öğretmeni olarak görev yapan anne Özlem Erdem, oğlunun sınavlara arkadaşlarının korumasında gittiğini kaydetti.

HaberALP

Editör: TE Bilisim