Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Diyarbakır Sur Mardin Derik Suriye ve 15 Temmuz şehitleri arasında fark var mıdır?
Bu ülke için, millet, devlet, milli ve manevi değerlerimiz için şehadet şerbetini içen her vatan evladı bizim için bir taragın dişleri gibi aynıdır. Camide aynı safta namaz kılan mümın gibi aynı önemdedir.
15 Temmuz şehitleri için özel muamele diğer şehitlerin ruhunu incitmez mi?
Şehitlerimiz bizim için ciğerparemiz, canlarımız, namus, onur, seref ve haysiyetimizi korumak için, bizim nefes almamız için nefeslerini tüketenlerin manevi huzurunda ayırım gözetmeden saygı sevgi ve hürmetle eğiliyor ruhlarına fatihalar gönderiyor onlara imreniyor gıpta ediyoruz
Asla ve asla onların emanetlerine ihanet etmeyeceğimizi, edilmiş ihaneti en ağır biçimde cezalandıracağımızı; son can ve son damla kanımız kalıncaya kadar emanetlerini koruyacağımızı haykırmak, şehitlere verilmiş namus şeref sözümüzdür.
Şehirlerin girişine 15 temmuz şehitlerinin ismini yazıp, daha yeni bir günde 22 şehit verdiğimiz gün Camilerde sürekli sela okumamak gerçekten son derece manidar degil midir?
Siz o 22 şehitten birinin yakını olsanı,z içiniz cız edip burkulmaz mı?
Evet, şehitlerimiz aynı önemde anılmalı... böyle bir tasnif vicdanlarda sessiz bir ürperti meydana getiriyor buna hiç kimsenin hakkı yoktur.


Editör: TE Bilisim