Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Avukat Yirmibeşoğlu’nun, Filiz’in daimi müdafiliğini üstlenip üstlenmemeye hafta sonuna kadar karar vereceği belirtildi. 

33 yıllık avukat olan Yirmibeşoğlu kadına yönelik şiddet, insan hakları alanındaki çalışmaları ile tanınıyor. Yirmibeşoğlu’nun, Filiz’in daimi müdafiliğini üstlenip üstlenmemeye hafta sonuna kadar karar vereceği belirtildi. Filiz’in, savunmasını üstlenmek isteyen Galatasaray Lisesi’nden avukat arkadaşını reddettiği, ailesinden görüşmek isteyen iki kişiyi de geri çevirdiği belirtildi. Katil zanlısının, “Benimle adı anılmasın” diyerek reddettiği avukat arkadaşı O.E.’nin, okul yıllarında Filiz’le çok yakın arkadaş olduğu öğrenildi. 


Seri katil Atalay Filiz’e Baro tarafından atanan avukat Vildan Yirmibeşoğlu’nun "İradesi tutsak altına alınmış şekilde, gizli güçlerden kendisine verilen gizli talimatlar ve şifreler doğrultusunda hareket etmiştir" diye savunma yaptığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim