Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Ülke yönetmek Yunanistan'a adaları verip yunan bayrağı asılmasına beyaz teslim bayrağı çekerek Çilleri bile aratmak mıdır?

Yunan basını zafer naraları atıyor hiç takip etmiyor musunuz?Yunan papazlar eşek adasından denize haç atıyorlar.Sizde hiç utanma arlanma sıkılma yok mudur?

Milli kelimesi sahi size ne anlam ifade ediyor.Hani sizin şahsiyetli dış politikanız?

Rauf Denktaş gibi bir kahraman bozkurt mücahidi kara günler yaşatarak ömrünün son günlerini geçirten siz değil misiniz? O günlerde açılımcı PKK sever barış korosu bugün Türk kimliğine saldırdıkları gibi AKPnin her yaptığına her zaman noter görevi yaparken denktaşa o günlerde insafsızca saldırdılar. Allah'tan Rumlar hayır dedi, şimdilik zaman kazandık. Ver kurtul! böl kurtul! sus kurtul!yat kurtul ye kurtul!çaldığı parayı yakalanıp yutan hırsız gibi,egede batan geminin malları sanki yetişen Yunan'da alıyor.

CHP Korkusu pompalama,gizli mezhepçilik sol sendromu ve sınırsız din istismarı ile artık sona geldik. Muhafazakarlık algısını bu kadar ayağa düşüren taht post ve iktidar kavgacıları olarak tarihe geçtiniz. Irak ve Suriye işgal ve dizayn için BOP figüranı oldunuz? Sıfır sorun derken iki ülkenin bütün sorunlarının kan ve gözyaşı ile kucağımızda bulduk. Birde hiç yoktan postal yalayıcı Türkmen katili Barzanı yoldaşınız PKK Öcalan sırdaşınız ortağınız oldu. Terörde sıfır şehit noktasından,sıfır sorun edebiyatı ile Kürdistan pazarlıkları eyalet özerklik ve federasyon noktasına terfi ettik.

Sıfır şehit sayısından, sıfır sorun dış politikası ile gayri meşru ilişkiler PKK ile izdivaca dönüşmüştür. Henüz kimin ebeveyn olduğu belli olmayan Kürdistan doğum sancıları dinliyoruz. Sahi kimdir bu gayri meşru yapının ana ve babası? Ermenilerin kiliseleri açılırken,balkanlar Kafkaslar Rum kesimi ve Yunanistan'da Camilerimiz içkili lokanta gayri meşru işler için kullanılırken Ermeni Rum ve kilise aşkı başladı.

Özürle başlayan süreç Ermeniler için çifte Vatandaşlığa doğru gidiyor.Balkanlarda ecdat eserleri kan ağlıyor. Yeni Osmanlı çığırtanlığı mazlum katliama uğrayan,Meriç nehri, kenarlarında ot ve ağaç kökü yiyerek şehit olan halkları yeniden öldürmek kemiklerini sızlatmak mıdır? Bu mazlum evladı Fatihan halkların eserleri ne haldedir?

Onlar için ne çözümünüz talebiniz vardır? Sahi ülke yönetmek sadece gayri menkul ve imar rantını yönetmek kamu varlıklarını arpalığa çevirmek midir? Bu nasıl şahsiyetsiz ufuksuz mütekabiliyetten yoksun dış politikadır? Artık düşün bu mazlum milletin yakasından, yeter artık! CHP sömürüsü bu utanç iktidarınıza nereye kadar hayat verecektir?

Artık dünya yolsuzluk hırsızlık ve soygunların nasıl sümen altı edilip korunduğunu konuşuyor. IŞİD baş keserek siz hırsızlık yolsuzlukları yapanlara kol kanat gererek Müslümanlık algımızı zedelediniz düşün Müslümanın yakasından!
Editör: TE Bilisim