BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 ABD, PKK(PYD)'ye terör devleti kurdurmaya çalışıyor.

Türkiye açılımla etnik dili kullanarak ve terör örgütünü muhatap alarak çok kötü bir izlenim oluşturdu. Şimdi ABD aynı referans yöntemiyle Suriye'de davranıyor. Kanlı örgütle içli dışlı olarak,, daha ileri gidip örgütü eğitip, silahlandırıyor. Karşı çıkınca biz silah vermedik diyerek yalancı pişkinlik gösteriyor.

Milli Savunma Bakanımız Canikli "aksini ispatlayamadıkça müttefikimize inanmak zorundayız" diyor!!!

Avaz avaz en üst düzeyde "Terör örgütünü silahlandırıyorsunuz Osmanlı tokadı yersiniz" diyenler, hep birlikte hüzünlü çark ediyor.

ABD'nin terör örgütüne silah verdiğini sağır sultan biliyor. "Ey Amerika!" restleri eşliğinde tüm TV ekranlarında izlemedik mi? Bu silahları ABD vermemişse bu millete meydanlarda niçin yanlış bilgiyi(!) verdiniz?

Türkiye'nin üniter yapısı etnik siyasi dille etnik taleplere geçit vererek korunabilir mi? Türkiye'nin terörle müzakere sürecinin aynısını şimdi ABD Suriye'de yapıyor. Bize de "siz niçin görüştünüzo vakit?" diyerek adeta gözümüzün içine sokarak bölgeye kök salıyor. Hem de diplomatik lisanla, "Eyy!.." cümleleri kurmadan, aba altından sopa göstererek ülkemizin Güney'inden açılım sona erdikten sonra kaçan, Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan PKK militanlarını PYD maskesi İle Kürtlerin silahlı terörist temsilcisi olarak dayatıyor.

Suriye'de ve her yerde ABD bize ihanet ediyor... bunu sağır sultan biliyor ama bu ülkenin yetkilileri bunu ispatlamaktan aciz! Bütün belge, bilgi, döküman, görüntü ve ses elinizde değilse niçin o makamlarda oturuyorsunuz? Katil Severlerin suratına çarpacak belgeniz yoksa milleti niçin oyalıyorsunuz?

Suriye'nin üniter yapısı, toprak bütünlüğü böyle mi korunacak? Buna kim inanır?

Evet ABD zaman kazanıyor; terör örgütü kök salıyor. Yarın biz Afrin'den ve bölgeden çıkınca, rejim veya PYD o bölge insanına kan kusturup, ABD, Rusya ve Çin oyuncağı olarak (Cin de bölgeye gelmiş) yine silahları bize çevirmez mi?

Fırat'ın doğusunda PKK devleti oldukça, tekrar ABD desteğinde batıya geçmeyeceğini kim garanti edebilir?

Türkiye diplomatik, siyasi ve psikolojik savaşı layıkı ile yapamazsa, yarın Allah korusun daha çok şehit vermez mi?

Türk milletini hiç kimse ABD yalanıyla oyalayamaz! PYD, YPG, SDG... ismi ne olursa olsun, PKK uzantısı, ABD ve Rus kuklası teröristlerdir!

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim