YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Sayın Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Koray Aydın ve diğer saygın isimler; ne yapıp, edip tek ses olmanız gerekiyor. Başlattığınız "İtiraz hareketi"nin kurumsal kimliğe kavuşmasına kadar, sizlere bağlanan ümitlerin akamete uğramaması için gerekirse eş başkanlığa bağlı bir süreci de göze almanız ile Türk tarihinde yaşanmakta olan bir kırılmayı salimen atlatabiliriz.

...

Aksi durumda yüklendiğiniz misyonun gereğini nefsi arzularınızın peşine takılmış olmanın vebali altında ezilir gidersiniz; bu da yetmez, bundan sonraki itiraz kültürüne kötü bir örnek olarak kalırsınız. 


...


Birileriniz anaç, diğerleriniz babaç tavırlarınızı ortaya koyarak, beklentilerimizin gereğini yapmak zorundasınız. Sizler bizim önümüzden gittiğiniz sürece; güvenimizi, inancımızı oraya, buraya, şuraya peşkeş çekmediğiniz sürece sırtınızı dayayabileceğiniz dağ olmaya hazırız. Lütfen hata yapmayınız. Başlattığınız hareket umulanı verdiği an ilelebet Türk gençliğinin ilham kaynağı ve aynı zamanda haksızlık, hukuksuzluk ve keyfiyete karşı isyanın sembolü olacaksınız.

Mehmet Soral



Editör: TE Bilisim