Sinan Oğan, bugün Yozgat konuşması öncesi yaşanan silahlı saldırı girişimine resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla sert tepki gösterdi.

Oğan’ın 7 yaşındaki kızının da, saldırı sırasında araçta olduğu öğrenildi.

Sinan Oğan, Twitter’den yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Önce kürsü devrildi, sonra araca saldırı şimdi de silahlı saldırı...

Oyuna gelmeyeceğiz

Saldırının amacı ülkücüler arasına kan davası sokarak Hayırcı Türk milliyetçilerini sandığa gitmekten vazgeçirmek. Bu oyuna gelmeyeceğiz!

Yozgat emniyetinde saldırı istihbaratı olduğu halde yeterli tedbir aldırılmadı.  Vali Kemal Yurtnaç ve Emniyet müdürü bilgi sahibiydi.

Devlet desteğinde Hayırcılara saldırıların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bu diktatörlük kurulma çabası değil de nedir?

Konferansın yapılacağı bina etrafında görevini yapmaya çalışan az sayıdaki polise teşekkür ederim. Yaralanan polisimize geçmiş olsun.

Yozgat Valisi ve Emniyet müdürü evet kampanyası yürüten bakanların peşine takılıp siyasi taklalar atacağına işini yapsın.

Bu saldırının hedefi Sinan Oğan değil Hayır diyenlerdir. Bu saldırının hedefi Türk demokrasisidir.

Kızımın bir damla gözyaşına değmezsiniz

Gittiği kreşte bile arkadaşlarına Bozkurt yapmayı öğreten, saldırı sırasında araçtaki 7 yaşındaki kızımın bir damla göz yaşına değmezsiniz

Eyyy @ahmethc Hayır dediğimiz için Bozok diyarında da saldırıya uğradık. Cesaretinizi toplayıp ne zaman mikrofon uzatacaksınız?

Saldırı istihbaratı, Emniyet müdüründe, Vali'de ve Hollandalı Bekir'de vardı. Saldırı videosunda polis önlemi görüyor musunuz?

Saldırı istihbaratı alındığı halde tedbir almayıp saldırıya göz yuman Yozgat Valisi, emniyet müdürü ve Hollandalı Bekir suç ortağıdır.

Yeterli tedbir alınmayarak saldırganların saldırısına adeta göz yumulmuştur. Saldırı tarafımızdan püskürtüldükten sonra çevik devreye girdi.

Aracımıza yapılan saldırıda saldırganların silahlı olduğunu net bir şekilde ben gördüm. Geri püskürtülünce silah kullanamadılar.

Hükümet Hayır çıkacağını artık net bir şekilde görüyor. Kan döktürerek olayların büyümesi ve referandum erteletilmeye çalışılıyor.

Bu karanlık emellere meydan vermeyeceğiz. Sükunetimizi koruyacağız ve Allahın izniyle de Hayır'ı çıkartacağız...

Bu karanlık plan Hollandalı Bekir'in onayı ve maalesef ki taşeronluğa soyunanların desteği ile hayata geçirilmek isteniyor...

Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler




(Kaynak: Haber3Hilal)

Editör: TE Bilisim