Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Analizler Merkezi (TÜRKSAM) Başkanı ve MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan Oğan, PKK yuvası haline gelen üniversitelerin durumunu Vahdet’e değerlendirdi. Oğan, “Terör örgütü PKK’nın yazın dağda, kışın üniversitelerde bölücü eylemlerini gerçekleştirdiği profesyonel katilleri var” dedi.
PKK’NIN DAĞ KADROSU ÜNİVERSİTELERDE

Dr. Sinan Oğan, terör örgütü PKK’nın özellikle dağ kadrosunun üniversitelerde kümelendiğine ve her türlü eylemi gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, “Üniversitelerdeki eğitimi sabote eden ve vatansever öğrencileri tahrik eden  PKK militanı sözde öğrencilerin okuldan atılması kolaylaştırılmalı” dedi. 

İSTİHBARAT YETERSİZ

Olayları önlemede istihbarat yetersizliğine dikkat çeken Oğan, “Olayları önlemede yetersiz kalınıyor. Sözde demokrasi bahanesiyle her türlü yasadışı eylem yapılıyor. Duvar yazıları, bebek katilinin fotoğrafları, PKK paçavraları kampüslerde boy gösteriyor. Bu ilim irfan yuvalarını terör ini haline getirilmesine asla müsaade edilmemeli” diye konuştu. 

YAZIN DAĞDA KIŞIN ÜNİVERSİTEDE

‘Çözüm Süreci’ni de eleştiren Oğan, “Çözüm süreci adı altında üniversitelerde PKK militanlarının üniversitelerden atılması zorlaştırıldı. Onlarda daha rahat hareket kabiliyeti elde ettiler. PKK’nın yazın dağda, kışın üniversitelerde bölücü eylemlerini gerçekleştirdiği bir yapılanması var” ifadelerini kullandı.

PROFESYONEL KATİLLER ÖĞRENCİ KILIĞINDA

TERÖR örgütü PKK’nın üniversite kampüslerinde öğrenci kılıfıyla dolaşan profesyonel katilleri olduğunu söyleyen Oğan şunları kaydetti: “Bunlar profesyonel teröristler. Bu sözde öğrenciler bir insan nasıl öldürülür? Bunu çok iyi biliyorlar. Fırat Çakıroğlu’nun haince şehit edilmesinde de aynı profesyonel cinayet söz konusu. Öyle bir bıçak darbesi yapmışlar ki, ancak profesyonel katiller bunu yapabilir. Şehit Fırat’a, diz üstünde bacaktaki ana atardamarı keserek kesin ölümle neticelenecek bir darbe vurmuşlar. Bu profesyonel katiller üniversitelerde elini kolunu sallayarak gezebiliyorlar.”

Editör: TE Bilisim