Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 29 Ekim günü Kobani için, Türkiye'den geçen Barzani güçleri ve PYD terör örgütünün etnik Kürtçülük yaptığı bölgede asılan ve sınırımızdan görülen bayraklar ne anlama geliyor?
Amerika kana susamış bu örgütler üzerinden Türkiye'ye göz dağı verip, terbiye mi etmek istiyor?
Bu müttefiklik değil, eşkıyalıktır. Böyle oldu bittilere Türk milletinin rıza göstermeyeceğini er ya da geç anlayacaklardır.
İsrai'le ikinci taşeron federatif yapılar kurdurma ve doğal kaynaklara konma macerası geri tepecek, akıttıkları mazlumların kanında boğulacaklardır.
Bölge ülkelerinin etnik aidiyet ve inanç farklılıklarını kaşıyarak çatışma ortamı meydana getiren ve terörist yetiştiren iklimi hayata geçirenler, mazlumların akıttıkları kan ve gòzyaşında er ya da geç boğulacaklardır.
Kendi ülkelerinde farklıkları zenginlik ve òzgürlük alanları olarak görüp tek dil, tek devlet otoritesi ve yasaları dayatanlar, az gelişmiş ya da gelişmekte olan ülkelerde adeta fitne laboratuarlarında ayrılık ve bölücülük mikrobu imal edenler, mazlum milletlerin akıttıkları kan ve gòzyaşının sorumlusudurlar.
Kim ne ekerse, onu biçer... terör örgütleri üzerinden gelecek inşa eden haçlı siyonist ittifak, bir gün mazlumların feryadıyla kopan fırtına, yıldırım ve şimşeklerle sarsılıp helak olan kavimler gibi helak olacaklardır. Zira zulüm artık arşa yükseliyor. Bölge halklarından zalimlerin dümen suyunda hareket edenler, mutlaka vahim bir azaba düçar olup ağır bedeller ödeyeceklerdir. Tarih bunun çok örnekleri ile doludur.
Bölge milletlerinin kültürü mazlumun yanında olmayı gerektiren referanslara sahiptir. Aksi davranışları, inanç kültür ve geleneksel değerler reddeder.
Bu gün sağlanan imkanlar bir gün ortadan kaybolur, biz bize kalırız, yüz yüze bakarız. Binlerce kilometre öteden gelenler, er ya da geç defolup gidecek ya da bu topraklarda Çanakkale gibi Anzak törenleri ile anılacaklardır. ;
Bize acılar çektirenlerin son damla kanımız akıncaya kadar teslim olmayacağımızı bilmeleri gerekir. Bir millet küllerinden, tarihi referanslarından yeniden doğup sahneye çıkıyor. Garip, mazlum, çaresiz ve kimsesiz herkesi kucaklamak Türk milletinin misyonudur.
Zalimler için yaşasın cehennem! Allah mutlaka nurunu tamamlayacaktır.


Editör: TE Bilisim