Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 VATAN; asırlardır binlerce vatan evladının şehadet şerbeti içerek kanlarıyla suladıkları toprak parçasıdır.

VATAN; Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. .. mısralarında anlamını bulan istiklalimizdir.

VATAN; bağımsızlığımızın sembolu, hürriyet ateşinin yandığı, semalarında ay-yıldızlı bayragımızın dalgalandığı,türk milletinin kimliğinden ismini aldığı Türkiye'dir.

VATAN; Namusumuz, Şerefimiz ve haysiyetimizdir.

VATAN; Üzerinde özgürce dolaştığımız ,var olmamızın, nesilden nesile koruyup kollayarak yaşatacağımız topraklardır. ..

Elbetteki söz konusu vatansa gerisì teferruattır, Yüce Türk Milleti tarih sahnesinde var olduğundan günümüze kadar "VATANI " için verdigi mücadeleler ve kahramanlıklarla tarih yazmışlardır. Fakat Emperyalist Ülkelerin 1950 li yıllardan sonra Ülkemize kültür akımlarıyla girmesinden sonra;bircok insanımızın vatan anlayışında sapmalar yaşanmıştır.

Kimilerine göre vatan;"Rus askerine selam dur, türk askerini arkadan vur" sloganlarıyla zamanın demirperdesi SSCB (Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği) peşkeş çekilmek istenen kara parçasıdır, Bazılarına göre ise; Türkiye Cumhuriyeti Devleti "Şeriatla "yönetilmiyor, kurucuları ve yöneticileri mason, dinsiz düşüncesinden hareketle verginin verilemeyeceği, askerliğin dahi yapılamayacağı "Darül-Harp"tir Türkiye. ..

Benim karnım nerde doyuyorsa orasıdır benim vatanım diyen bir zihniyet. ..

Türk Milletinin Bağımsızlığının yegane sembolü olan ay-yıldızlı bayrağımıza "bir bez parçası"nazarıyla bakan bir zihniyet. ..

Yüzyılca Türklüğe ve Islama hizmet etmiş bir milletin çocuklarına; Türkmüsün. .? Müslümanmısın. .? sorma acziyetinde bulunan bir zihniyet. ..

ISTIKLAL marşımız okunurken ayağa kalkmayıp arkasını dönen bir zihniyet. .. Ümmetçilik adı altında Türklüğü ve Türk Milletine savaş açan bir zihniyet. ..

EVET... Yıllardır yukarıda belirttiğimìz ve dahi birçoğunu yazamadığımız bölücü ve yıkıcı akımlara karşı beşbine yakın Şehid vererek mücadele veren ÜLKÜCÜ HAREKET Fakat kadere bakınız ki; yıllardır vatanı ve milleti için hiçbir kaygı taşımamış, gününü gün ederek yaşamış insanların edeb ve haya duygularını bir kenara bırakarak,yüzsüzce bir Ülkücüye Sözkonusu vatansa gerisì teferruattır diyerek arsızlık yapması zoruma gidiyor.

Bu Ülkede "Islam Dini " eroindir nitelendirmesi yapılırken sesini çıkarmayıp,bugün bir numaralı islamcı geçinen zevatları gördükçe midem bulanıyor, tiskiniyorum. Ülkücünün imanını dahi yargılayıp,bugün sıkışınca Ülkücüden medet umanları gördükçe Allah'a binlerce kez şükrediyorum. ..

Türkiye Devleti iç ve dış düşmanlarla çevrilmiş, terör çıkmazının içine çekilmiş, ekenomik ve siyasi baskılarla Türkiye parçalanmak ve yok edilmek isteniyormuş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir Beka sorunuyla karşı karşıya kalmış, Türkiye birçok cephede yalnız bırakılmış, kendi imkanları ve insanlarıyla mücadele ediyormuş. ..

Bu söylenenler daha dün ortaya çıkmadı ki;Türk Milleti bu coğrafyada var olduğundan bugüne kadar bu iç ve dış saldırılar hep olmuştur,ve olmayada devam edecektir. Devletimizi idare edenler sorumluluklarını yerine getirmedikleri sürece,zamanında tedbirleri almadan bütün enerjilerini iç siyasete aktararak,üçbeş reyin hesabında oldukları müddetçe Beka sorunumuz hep devam edecektir. Demekki son günlerde kısmende olsa Devletimizin Beka sorunu aşılmış ki,Parlementomuz gece gündüz demeden harıl harıl çalısarak Başkanlık yönetim sistemine geçebilmek için Anayasa Maddeleri çıkartıyorlar. ...

Bir yanda Ülkemizin Beka sorunu, Euro Dolar uçmuş gidiyor, ekenomik kriz kapıya dayanmış, teröre ve şehid haberlerine zaten alıştık, Devleti idare edenler düşmüş Taht derdine. ..

DEREYI GEÇERKEN AT DEĞİŞTIRILMEZ Atasözünü dahi unutmuşlar,binmişler bir elamete gidiyorlar kıyamete misali. ..

Siz milletle alay ettiğinizi mi sanıyorsunuz. ..

BEKA sorunu olan bir Ülkede milli seferberlik çağrıları yapılarak anayasa mı değiştirilir, seçim mì yapılır. .. Insanları kendinize güldürtmeyiniz. ...

### H A Y I R ###

Ö.Aydın




Editör: TE Bilisim