Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
İŞTE GENEL YAYIN YÖNETMENİ SABRİ ŞENEL'İN YAZISI!

''Selçuklunun,Osmanlının Türk milletinin atası Süleyman Şahın mezar toprağını koruyamayan ve acze düşenden Osmanlı torunu olabilir mi? Dün Balkanlarda Kafkaslarda Yemen ve Afrika da yaşanan hüzünlü geri çekilme ve faciaları AKP sayesinde burnumuzun dibinde yeniden yaşıyoruz.

AKP Eğe denizinde bir çok adayı Yunan'a bırakan,Süleyman Şah türbesini terk edip kemikleri naklederek, ecdadımızın kemiklerini sızlatmıştır. Kıbrıs'da ver kurtul,Güneydoğuda böl kurtul ve böyle teslimiyetçi korkak pısırık AKP iktidarı dış politikada iflasın adı olmuştur.

İşte Suriye,Irak topraklarının hali,sel gibi akan kan ve gözyaşı, tarumar olan, zulme uğrayan Ülkeler, bu tabloda AKP sütten çıkmış ak kaşık mıdır?

Ülkemize önce insanlar geldi ve perişan oldular. Bu insanların ülkemize faturasını ABD,AB ülkelerine kestiremeyen etten önce kazana düşenlerin utancıdır? Bu toprak kaybı utancını zafer olarak sunanların itibar gördüğü bir ülkede daha büyük aşağılanma ve hayal kırıklıkları yaşamak mukadderdir.

Bölgede yaprak dökümü ve hazan yaşamaya küçülmeye ve iddialarımızı sıradan kaybetmeye devam ediyoruz.Bu nasıl büyük ülke,dünya lideri olmaktır? Üç beş çapulcuya karşı,besleyip büyütülen canavarlara karşı, koca Türk milletini ve devletini o türbeyi koruyamaz hale getirmiştir. Bu tablonun sorumlusu teşvik ve tetikçisi AKP nin gerçeklerden yoksun,gelecek öngörü yoksunu şahsiyetsiz gayri milli dış politikasıdır. Aslında Ülkemiz bölgede ve dünyada kan kaybetmeye devam ediyor.Bu kan kaybının durması ve itibar iadesi için AKP dönemi çok acil kapanmalıdır.

AKP aslında Türk devletine bu zilleti şu an ülkemiz topraklarında yaşatıyor.Toprak satmak,vatan terk etmek,bu iktidarın olağan davranışı haline gelmiştir. Ülkenin toprakları dünyada hiç bir ülkenin yapmadığı şekil ve oranda yabancılara haraç mezat yağmalatılmıştır.

Ülke adeta tasfiye tabi tutuluyor, dili parçalanıyor, tek millet 36 ya ayrılıyor,bayrak indiriliyor. Sultan Fatihin ecnebilere toprak satmama vasiyetine , satanı Allah'ın gazabı yakarışına rağmen, İstanbul ve ülkenin tamamı toprak satma ve maden arama adı altında adeta yağmalanıyor.

1974 Yılında CHP-MSP(Ecevit- Erbakan) koalisyonu döneminde ilk defa Sakarya meydan muharebesinden sonra Kıbrıs'ta Türk milleti zafer kazandı.İlk defa bu iktidar döneminde toprak kaybettik Ecevit ve Erbakan'ın kemiklerini sızlatmıştır. Bu iktidar Türk milletinin adı, toprağı vatanı ve kutsal değerleri ile oynamıştır. Bu iktidar bir çakıl taşını veya bir zerre vatan parçasını terk etmeyiz yeminimizi bozdurmuştur.

AKP savaşmadan önce PKK yenilgisini kabul etmiş,güney doğuyu PKK ya terk etmiş bu yetmemiş gibi dünyanın gözü önünde Şam'da cuma namazı kılma iddiasına rağmen ile Süleyman Şah türbesinde cenaze namazı kılmıştır.

Savaşarak vatanı koruma onurunu yaşamadan bu millete ve onun ordusuna mağlup muamelesi yaptırmıştır. Bu dönemi kapatmayı başaramayanlar AKP eliyle hangi aşağılanmayı yaşarlar, yarın daha neleri yaşayacağını kestiremezler.

AKP kuyruğuna takıldığı ABD ve AB sayesinde Irak ve Suriye sefil, tarumar olmuş kan ve gözyaşı sel gibi akmıştır.

Ülke güvenliği tehlikeli hale gelmiş ardı arkası gelmeyen tehditler ve meydan okumalar ile adata şamar oğlanın döndük önüne gelenden tokat yiyoruz çuvala giriyoruz PKK devlete millete meydan okuyor. Bu dönem nerede ise Saddam ve Esatı aratır olmuştur.Onun bunun kuyruğunda saadet arayanları bekleyen daha fazla burnu sürtülmektir.

AKP sayesinde mağlubiyetler ağına düştük. Hiç kimsenin bu ülkeyi rezil edip itibarını beş paralık edenlere destek verme hakkı yoktur.

AKP artık iflasın tükenişin yüzsüzlüğün adı olmuştur. Böyle bir siyasal vakıa bir siyasal hastalık projesi olarak partiler mezarlığında yerini almalıdır. Yoksa Allah korusun sonu belli olmayan maceralar ve yeni mağlubiyetler kapımızdadır. Dünya da itibar ve kan kaybeden ülkemiz, AKP ile daha vahim iflas şoku,daha fazla kan kaybı yaşamamak için, bu iktidar dönemini acilen kapatılmalıdır.''

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim