Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 '1912 Balkan bozgunu ve Meriç nehri kenarlarıda ot ve ağaç yiyerek ayakta kalmaya çalışan evladı fatihan ah yemen!vah yemen! diye söylenen Yemen türküleri ve yaşanan çok acıklı hikayeler şimdi artık bu çok acı hüzünlü göç burnumuzun dibinde adı Irak ama bize çok yakın Iraktan Suriyeden geliyor yüzbinlerce Halep Türkmenleri yollarda aynı hüzün tekerrür ediyor tarih bir milletin hafızasıdır hafızadan yoksun olanlar milletler sahnesinden çekilirler dünkü hüznü galibiyeti mağlubiyeti iyi okuyabilseydik bugün Kerkük Bayır Bucak Karabağ ve Halep soykırımına muhatap olmazdık.

Krallıklar imparatorluklar bitti yerine o yapıların kuran milletlerin adı ile milli devletler kuruldu.İngiltere Fransa Almanya Rusya İspanya vb.bu devletler tartışmasız milli kimliği ile yaşarken Türk milletine kendi öz yurdunda tasfiye var.


Neyimiz noksan İngilizden Rustan? Evet aslında süren Türk milletine tasfiye hareketidir.

Türkiyenin talihsizliği yalnızlığı ve kendi kimliğini gizleyen yada kompleks sahibi yöneticiler elinde oyuncak olmasıdır.Bu topraklar hep mazlumlara Ensar muhacirin ruh ve mana ikliminde sığınacak son kale olmuştur.Bu kıyamete kadar sürecektir biz burada Türk kimliğini Müslüman kimliği emrine vermiş Allah davasının davacısı olduk Türkü silen Allahı bir bildiğimiz gibi biliyoruz Müslümanı siler ezani susturur.Buna direnemeyen namusunu şerefini koruyamaz.


Herkes gelsin biz paylaşılacak helalinden neyimiz varsa paylaşırız ama şehitlerin bize emaneti vatanı ve her türlü kutsal ve milli değerleri koruruz.'
Editör: TE Bilisim