Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

• Her şey AKP iktidarı için midir? PKK’nın Diyarbakır da ne ayrıcalığı vardı? Barışa(!) gaz sıkılır mı? Açılım zarar mı görürdü? Söz konusu AKP’nin kendisi olunca gaz sıkılıyor. Devletin ve milletin sembolü bayrağı her türlü otoritesi rafa kaldırılan Diyarbakır BDP toplantısı için, sanki hazım organları felç olmuş, olanları ses çıkarmadan son derece hüzünle olanlar yutulmuştur. Hedefte iktidar olunca can havliyle karizmayı kurtarmanın peşine düştüler. Bu çifte standart çok fena halde taksimde yakalanmıştır..Yani demek her şey AKP iktidarı içindir
Taksimdeki gezi parkı iptali ve AVM inşası aslında şehir yağması ve yasal kılıflarla dayatılan rant paylaşımıdır. Taksim protestoları İstanbul’u yaşanmaz kılan ikiyüzlü tavırlara başkaldırıdır. İşin çığırından çıkmasına, bütün marjinal gruplara olabildiğince istismar ve şov fırsatını sunan AKP’nin İstanbul yerel ve merkezi yönetim anlayışının iflasıdır.
Taksim siyasal iktidarın, yerel ve merkezi çarpık yönetim anlayışının suç üstü yakalanmasıdır. Çağdışı rant hesaplı kafa yapısı için ne ilktir nede son örnektir. Bu baskı rejimini andıran uygulamalar ortadan kalkması halinde nice yağma ve yasal gecekondu yeşil ve doğa katliamı örnekleri ortaya çıkacaktır. Sadece dini ve mukaddes değerleri siyasal istismar odağına koyarak CHP gibi devamlı gollük pas atan ve size hayat veren humuslu toprağınızla birlikte deliğe süpürüleceksiniz.
CHP de artık kopan selin fırtınanın önünde tarih olacaktır.Taksime cami ile başlayan İslami referanslarla siyaset yapma, Mübarek dinimizi dünyalıklarına alet eden siyaset, gezi parkı ve AVM inşasında net biçimde suçüstü yakalanmıştır.
Yani bu kadarına da pes dedirtecek güç dayatması akıl tutulmasına dönüşerek patlama noktasına ulaşmıştır. Kuvvetler ayrılığı tartışmaları medyayı da içine alarak taksimde demokratik meşru hiçbir ülkede görülmeyecek biçimde sınıfta kalmıştır.
Şehrin üç beş sene önceki resimlerine bakanlar bu çirkin yağmayı nasıl gözümüzün içine baka baka hayata geçirdiklerini güzelim İstanbul’u nasıl hüzünle bakılacak beton viranesine çevirdiklerini görmek mümkündür.
AKP iktidarı ve yerel yönetimleri döneminde tarihi kültürel miras ve İstanbul’un doğası tarihinin en büyük tehdidi altına girmiştir. Taksimdeki bu halk infiali vatandaşı her kesimden insanın feryadına dönüşmüştür.
PKK gibi kanlı örgütlere istismar zemini sunan, bu siyasal iktidar acilen kendini sorgulamalı bu azgın kar iştahlarına gem vurmalıdır. Şehir alarm veriyor tehlike çanları çalıyor. Bu fetih ayında bu kutsal beldeye yazık günah değil midir? 
Diyarbakır meydanındaki PKK kalkışmalarına gaz sıkılmazken burada her halde sıra dışı bir sürpriz gelişme olduğu için gaz sıkılmıştır. Bu nasıl iki yüzlü çifte standarttır? Diyarbakır da devlet ve yasalar rafa mı kaldırılmıştı?Yazılan senaryo ve oyunlara fiğuran olmakla ülke yönetilir mi? Yarın açılım içinde aynı şekilde millet vicdanında dönecektir. 
Milyonlarca muhafazakar, mütedeyyin insanın oyunu alarak onların yüce duyguları ile alaya edercesine bu değerlere taksimde küfür edilmesine çanak tutulmuştur. Bu mübarek kavramlar sizin beslenme, nemalanma ve dünyalık elde etme makam istismar alanlarınız mıdır?
Kendinizi İslam’ın milli değerlerin sünnetin kantarına vurarak tartınız. Bütün bunlardan sonra encide ettiğiniz saf temiz duyguları ile oynadığınız milyonlarca insandan acilen özür dileyerek Allah’a tövbe ediniz ve istifa edeniz.
Özetle Taksim de AKP sınıfta kalmıştır. İnsanlar Bir gezi parkı için bunları yapıyorlarsa, yarın neleri yapacaklarını tahmin etmek çok zordur. Henüz tam olarak açıklamaktan ve örgüte neler vaat edildiğini söylemekten imtina edilen, kurnazca, tilkice, millete dayatıp hazmettirmeye çalışılan açılım süreci tam anlaşıldığında, bursa İzmir Adana meydanlarında olduğu gibi AKP silip süpürüp iktidarına son verilecektir.
Milletten gerçekleri nereye kadar gizleyeceksiniz? Türk milletinin gerçekleri öğrenmesini medya ablukası ve korkularla daha nere kadar engelleyeceksiniz? Gerçek dip dalgaları tsunami Müslüman Türk insanının uyanması ile ortaya çıkacaktır.
Dini ve mili değerler üzerinden gerilim siyaseti sizi nere kadar idare edecektir? Türk milleti yediden yetmişe dayatmasız korkusuz kendi iktidarını kurmaya mecburdur. Bu milli sel meydanlardan haykırılıyor. Bu milli iradeye koyduğunuz bentler engeller hiçbir şekilde bu gelişe mani olamaz.
Aslında Taksim olayları bir değişimi işaret ediyor artık mızrak çuvala sığmıyor. Artık bu gaz birikimi yeni patlamalara buda beraberinde yeni bir milli iktidara gebedir.Bütün gelişmeler tek başına MHP iktidarını işaret ediyor artık vakit tamamdır.
Editör: TE Bilisim