BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
TARİHİ ZAFER DESTANINI ANCAK
TÜRKLER YAZAR BU SEFER AFRİN'DE
EFSANE DESTAN YENİDEN YAZILACAK!

21..Asır Türk asrı olacaktır. Bunu engellemek için emperyalistler 20.asrın başında geldiler, derslerini aldılar. Bir kısmı toprak altında... tekmeleri kıçını yalayanlar gitti...

Noksan kalan dersi almak intikam için Türk milleti Orta Asya'da, Kafkaslar'da, Balkanlar'da; İran, Irak, Suriye'de tasfiye ediliyor.
Yemen'de, Afrika'da, Hicaz'da, Filistin'de yapılan dünkü tasfiye neyse, bugün aynı haçlı siyonist tezgahla, Ermeni, İsrail, Haçlı siyonist zehirli hançer bağrımıza dayandı.

Ya istiklal, ya ölüm... üçüncüsü kölelik! namusumuzu, vatanımızı kirletmek ve bölmek için yine kapımızdalar.

Çanakkale, İstiklal Harbi, Kıbrıs, Diyarbakır, Sur, Cizre, Halep, Fırat Kalkanı ve şimdi Afrin'de Kürt kardeşimizi istismar ederek gelen; Kürt'le ilgisi olmayan dinsiz-imansız, insafsız, ırz düşmanlarını koruyan alçak katil ABD, sinsi Rus ayısı pusuyla yattı.

Fakat biz bu hain kanlı kuşatmayı yaracak; bu topraklarda ezanı Kuranı kıyamete kadar okuyacak; bayrağı mahşere kadar dalgalandıracağız.

Kabrinde rahat uyu şehidim... emanetine sahip çıkmak namus borcumuzdur. Kim gelirse gelsin, diz çöktüreceğiz; inşallah yeni zafer destanı yazacağız.

Tarihi destanı ve zaferi ancak Türkler yazar. Türkiye ve Turan coğrafyasında kıyamete kadar Türkün türküsü söylenecektir. Zalimler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır!

Sabri Şenel


(Not: Anayurt Marşı'nı aşağıdan izleyebilirsiniz).

Editör: TE Bilisim