YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın önceki gün ziyaret ettiği, Eruh’a bağlı Bağgöze Muhtarı Mustafa Turhan valiyi misafir ettikten bir gün sonra terör örgütü PKK tarafından infaz edildi. 
KÖYLÜLERİ HEDEF ALDILAR

PKK yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde baraj korkusu yaşayan HDP için silahlı oy baskısına başladı. Köylere inen PKK'lılar köy muhtarlarını hedef aldı. Muhtarlara 'köyden HDP'den başka  oy çıkarsa sizden biliriz' tehdidi savuran PKK'lılar halkı 'eski günler geri döner' tehdidiyle baskı altına almaya çalışıyor. 

SABAHA KARŞI ÖLDÜRDÜLER 

PKK Bağgöze Köyü muhtarı ve geçici köy korucusu 42 yaşındaki Mustafa Turhan, sırf valiyi köyünde ağırladığı için, bir gün sonra sabaha karşı otomobilinin yanında uzun namlulu silahla vurularak öldürüldü. Muhtar Mustafa Turhan'ın ölüm haberini aldıktan sonra olay yerine koşarken düşerek ağır yaralanan dayısı Osman Oguz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

PKK silahla baskı kuruyor 

Kuzey Irak ve Suriye’de IŞİD’e karşı savaşmak üzere gönderilen PKK’lılar aldıkları eğitimin ardından Türkiye’ye dönmeye başladılar. Teröristlerin 10’arlı gruplar halinde Türkiye’ye gönderildikleri öğrenildi. PKK’lılar, ağırlıklı olarak seçim için ‘saha çalışması’ yapacak. 

Muhtar Mustafa Turhan, öldürülmeden bir gün önce Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal'ı köyünde ağırlamıştı. 

Editör: TE Bilisim