Teröristle müzakereyi seçmek bir devletin zehirli yılanla çuvala girmesine benzer.Başbakan kanlı terör örgütünün dağdaki ve şehirdeki eşkıya uzantısı PKK veya HDP'ye yol kesme, asker kaçırma ve benzeri terörist eylemlerde bulunması karşısında, aracılık edilmesini istemesi veya bunlara gönderme yapması medet umması acziyetin teslimiyeti ve korkaklığın göstergesi değil midir?Devlet adamlığı bu mudur? Türkiye Cumhuriyetinin başbakanına bu tavır yakışıyor mu?

Yere düşen Somalı gence tekme atanlar, Selahattin Demirtaş'ın bu ülkenin başbakanına Ağrı'da kullandığı "Erdoğan'ın yeni planı Öcalan'a yalvarmaktır" ifadesini içine sindirenler, bu ülkeye başbakan olabil mi? Kimdir bu beşinci sınıf eşkıya bozuntusu kanlı katil? Bunu sineye çekerek barış yapmaya devam edenler hangi sebeplerden dolayı suskun ve o katillere gebedir?

Şırnak valisi kanlı katil terörist olduğu yargı karalarıyla kesin olan bir eşkıya başı İmralı canisine teşekkür ederek, nasıl bu ülkede vali olmaya devam ediyor? Bu vali ne zaman istifa edecek veya ne zaman "benim valim" görevden alınacak? O valilerde orada PKK kanlı örgütünden medet mi umuyorlar?

Katilden, hırsız, ipsiz, sapsız, esrar ve eroin kaçakçısı ne zaman Kurtarıcı olmuştur? Dünyada hiç bir millet işgalcilerin maşası, teröristlerin, suçluların imtiyaz ve himayesi ile ayakta kalamaz.Böyle bir himayeyi ancak sömürge ülkelerinde, sömürge yöneticileri, işgal idareleri, esir aldıkları ülke idarecilerine yapabilir.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

Bir devlet hiç bir gayri meşru otorite ile kendi otorite ve hükümranlık haklarını paylaşamaz.Bu devlet olma anlayışına aykırı, özellikle Türk milletinin binlerce yıllık devlet geleneklerine ihanet etmek değil midir? Bu anlayış ve kafa yapısı ile ülkesini terör belasından kurtaran, dünyada örnek verilecek bir ülke var mıdır?

Celladından katilinden medet uman bir iktidar terörün oyuncağı olmaz mı? Sahi DHKP-C kanlı örgütünden, Alevi kardeşlerimizi istismar eden sızmalara karşı, şikayetleriniz inandırıcı olabilir mi?

Kürt kardeşlerimizin temsilcisi yaptığınız, ateist komünist ırkçı Kürt'cü PKK karşısında, yarın DHKP-C'yi Alevi kardeşlerimizin temsilcisi yapmayı dayatırlarsa direnebilir misiniz? Yazıklar olsun iktidarda kalmak için her türlü teslimiyeti gösteren müstemleke kafa yapısına, artık yolun sonuna gelinmiştir.Başaramamak ta teslimiyet veya korkaklıkta insani bir sonuçtur. Ama bu davranış sadece sahibini bağlar.

Bu ülkede Allah'tan başka kimseden korkmayan, teröriste teslim olamayacak onlardan şehitler ve Türk milleti adına hesap soracak,yiğitleri anneler doğurmuş o kahramanlar vardır.İstifa etmek en erdemli davranıştır. Şehitler gelmeyecek duygusal istismarla ülkeye terör örgütünü ortak mı ettiniz? Tarihi, bilimsel, uluslar arası sosyolojik dünya gerçeği teröristle müzakere edilmez ancak mücadele edilir.

Editör: TE Bilisim