Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 15 temmuz üzerinden fetöyla mücadele adına peygamber ocağı ordu daha fazla yıpratılıp aşağılanmamalıdır. Askerlik kutsal ordu gözbebeğimiizdir. Asker üniforması üzerinden fetö özdeştirilmesi korkunç bir negatif algıdır.Bu afiş çok kötü bir zihinsel kodlamadır.Bu resmi gören minik çocuğun asker elbisesine sempatisi olurmu? Yani üç beş tane alçak hain binlerce yıllık asker doğan Türk milletinin her şeyi kurumuna daha fazla zarar vermemelidir.Unutulmamalıdırki o darbeyi askeriye içine giren belli sayıda alçaktan daha başarılı olan kahraman mehmetçik ve Türk subayı engellemiştir emir komuta içinde 12 eylül gibi yapılsaydı ülke daha çok kan gölüne dönerdi Allah korusun bu alçak teşebbüse mani olamazdık Allah Türk milletine yardım etti Elhamdulillah başaramadılar başaramayacaklar asla izin vermeyeceğiz!

Sabri Şenel

40 sene uğraştılar ve Türk'ün kadim ordusuna sızdılar, elbet çok kişinin suçu var. Amaçları Türk'ü ve ordusunu küçük düşürmekti, çuval işiyle başladılar, piçlerine yaptırdıkları kalkışma ile devam ettiler. Amerika böyle çalışır...
Şimdi siz bunlarla mücadele ettiğinizi söylüyorsunuz ya... Şu astırdığınız afişler ile aşığılamada şu Amerikan köpeklerini geçtiniz yuh olsun size!

Ferhat Kırılmazoğlu




Editör: TE Bilisim