Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Türk Eğitim Sen'in iftar yemeğinde Türk milletine ve onun devletine gururla iftiharla şeref ve onuru ile hizmet eden ve baskı sindirme yıldırmaya daha fazla dayanamadan Milli eğitimi bir sendikaya teslim eden bir çok Ülkücüyü görevden alan mahkemeleri kazanmalarına rağmen göreve geri döndürülmeyen bir çok Ülkücü idareci ve öğretmeni emekli olmalarına sebebiyet veren son derece utanç verici uygulamaları ve öğretmenlerin içimizi burkan itiraf sitem ve yürek feryadını duygusal bir ortamda yer yer salonda akan gözyaşları ile buruk biçimde emekliye gönderdiler. Yazıklar olsun! adalet hukuk töre ehliyet liyakat kabiliyet ölçüsünü sadakat itaat biat ve siyasete kurban eden bağnazlık taassubu içimiz sızlayarak izledik. Salonda alkış kıyameti koptu adeta kahramanlara düğün dernek yapıldı ama o vakur hal asalet gurur vericiydi

Türk milleti ve yetiştirdiğiniz evlatlarınız sizi asla unutmayacaktır.Allah sizden razı olsun ömrünüz bereketli yolunuz açık huzurunuz bol olsun bu plaketleri bize takdim ettiren 3 nolu şube başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu bey ve yönetimine bu güzel program için teşekkür ederim.

Sabri Şenel






Editör: TE Bilisim