Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 AYAKTA KALMAK, BİR VE BÜTÜN OLMAK;
TÜRK'Ü SAVUNMAK VE BAŞTACI ETMEKTEN GEÇER!

ATATÜRK “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” DİYEREK MİLLİYETÇİLİK YAPTI.”NE MUTLU TÜRK DOĞANA” DİYEREK IRKÇILIK YAPARDI!

IRKÇILIK MI, MİLLİYETÇİLİK Mİ?

İŞTE IRKÇILIK YAPAN HİTLER VE 
MUSSOLİNİ YOK AMA ATATÜRK HALA GÖNÜLLERDE YAŞIYOR!

Boşnak kadar Boşnak, Arap kadar Arap, Arnavut kadar Arnavut, Kürt kadar Kürt,Türkmen kadar Türkmen, Alevi Kadar Alevi, Şafi kadar Şafi, Hanefi kadar Hanefi Selçuklu ve Osmanlı yadigarı Türk'üz!

Bir millet olmayı bırakıp, Türklükten vazgeçer ve etnik kimlik derdine düşersek, bizi seksen parçaya böler ve imha ederler.

Türk'ü savunmak, birliği, vatan bütünlüğünü ve kardeşliği savunmaktır!

Bilge Boşnak Kral Aliya İzzet Begoviç kadar Müslüman ve Türk olamayanlar, etnik özgürlük havucuna atlayan acemi tavşandırlar!

İş işten geçtikten sonra bir gün pişmanlık duymak yetmez! Bizde insan odaklı, onu yaşatmaya sevdalı, Allahın yaratma gücüne secde eden ve imtiyazlılık iddiası olmayan Müslüman-Türk!ün yüceler yücesi referansını arayış özlemi vardır!

Daha az kan gözyaşı dökmenin göçe soykırıma engel olmanın yolu Türk olmayı başarmaktır Türk'ü silip böldüklerinde, bu topraklarda vahşi kanlı bir boğuşma başlar. "Türk'üm" deyip küresel emperyalist çetelere direneceğiz!

Bu topraklarda ezanın kıyamete kadar susmaması ve bayrağın inmemesinin yolu, tek millet olarak kalmayı başarmaktan geçer.

Efsane zaferlerin temsilcisi Millet, işte o tarih yazan Türk milletidir! Türk yoksa; Türkiye’de işte yıldırım kasırga İle kıyamet başlar!

Hakkımda sayfalarımda fitne kampanyası başlatan işbirlikçiler; şunu iyi bilin... yüreğimiz sadece insan sevgisi ile doludur. İnsanımı, ülkemi, devletimi ve Türk'ü seviyorum Türk'ü!!!!!

Türk olmak; ırkçılığa, etnik fitneye ve her türlü bölcülüğe engel olmak; bir olmak, iri olmak, diri olmak ve bir millet olmaktır!

Dünyada ırkçılık yapmayan milletlerin başında şerefli asil Türk milleti gelir.

Türk'e "ırkçı" iftirası atan müfterilere duyurulur... Türk giderse ne Türkçe, ne Türkiye ne de başkası kalır!

Türk'e düşman Müslüman, Müslümana düşman Türk olamaz! İslama gizlenmiş Türk düşmanı, mutlaka ya beşinci kol, ya gafil ya da zır cahildir! Türk'e ve Türkiye’ye düşman olanlar kaybetmelidir. Aksi takdirde ülkenin her insanı Irak, Suriye ve Libya’dan daha kötü acılar yaşar; felaketler kapımızı çalar!

Uyan ey millet evladı, uyuma uyan!

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim