Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Adriyetikten Çin seddine Türkçe bilen yolda, darda kalmaz. Dünyanın bu bölgesinde tarihin ve şartların getirdiği Türk milletinin yeniden doğuş sancılarını yaşıyoruz. Türk milletini etnik fitne ırkçılık ve mikro milliyetçi bölücü faaliyetler ile netice alanlar oyunun son perdesine geldiler.

Anadolu coğrafyası başta yeryüzünün her tarafında bu asil kutlu uyanış başlamıştır. İnsanlık başta garip mazlum ve yetimler bu diriliş ve uyanışa hasrettir. Türk milleti hiç ırkçılık yapmamış ama ırkçılık ile hep arkadan vurulmuş ve etnik fitne ile pusu kurulmuştur. Şayet bu virüs Türk milletinde yaygın hale gelirse bundan herkes daha çok zarar görür. Hiç kimse Türk milletini ırkçılık yapmak zorunda bırakmamalıdır.

O zaman bir çok taht sahibi etnik fitne laboratuvarları ile tarih sahnesinden silinir. Ama bu sosyo psikolojik evrensel travma ayırım yapmadan herkesi sarsar. Adalet istiyoruz bu sadece Türk milleti için değil tüm yaratılmışlar içindir. Dünyada ırkçılık ötesi milli yapılarla hayat ve huzur bulanlar bizim milli yapımızı bozarak etnik faşist ırkçı bölünmenin önünü açarak Türk milleti ve devletini tasfiyenin adını özgürlük barış ve sözde milli birlik ve kardeşlik projesi koymuşlardır.

Hiç ırkçı bölücülükten kardeşlik çıkar mı ? Irkçılık mikrobunu ırkçılıkla vurmak zorunda kalırsak çok acılar yaşarız. O zaman gizli sinsi ırkçı fitne ve aktörleri nereye kaçacaklar bunu kestirmek çok zordur herkes akıllı olup bu ateşten korunacak şekilde sorumlu davranmalı kendilerini akıllı Türk milletini aptal yerine koymamaları gerekir hiç ırkçı olmadık olmayacağız.

Allah'a bu necip milletin evladı olarak bizi dünyaya getirdiği için sonsuz şükredeceğiz. Herkes kendi ailesi soyu sopu ile gurur duymalı şükür etmelidir. Bu toprakların hepimizin ayırım yapmasan Türk milletinin birlikte yurdu olduğunu unutmadan birinci sınıf insan olarak yaşamalıdır.

Kim etnik aidiyetinden dolayı haksızlığa uğruyorsa onun yanında olmak namus borcumuzdur. Ama hiç kimse etnik ırkçılık yapmasın bu ateşle oynamak abesle iştigaldir. ABD'de Almancılık, İspanyolculuk, Fransızcılık v.b. yapılmasına müsade edilebilir mi ? AB ülkelerinde yaşayanlar aynı kandan ve soydanmı geliyorlar ?
 
Bu ülkelerde etnik ırkçılık yapanlar faşist diye damgalanırken bizde bu anlayış niçin özgürük diye dayatılıyor ? İşte bu bakışın mimarları Türkiyeyi etnik ameliyat ile bölmenin eşiğine geldiler. Bunu başkanlık sistemi eyalet olarak takdim ederlerken dünyaya hiç bir yerde görülmeyen ilkesiz bir karmaşık siyasal ve sosyal ucube sistem kaos Türk milletini baskıcı bir cendereye almış çağın mankurtlaşma dönemini yaşıyoruz. Çağdaş yeni kölelik ve körlük düzeni yeni Türkiye düzeni diye takdim edilmemelidir.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim