Türk milleti direnmez ise 21.yüzyılın ilk haçlı seferini kaybedeceğiz. Çünkü Kürdistan Kürdün değil haçlı ve Siyonistlerin Büyük İsrail projesidir. Atatürk bu projeyi yırtıp attığı için ona itibarsızlaştırma ve iftira sağanağı var ama proje adamları baş tacı ediliyor. Mazlumlara örnek olan Türk milleti utanç verici bir teslimiyet ile işgalin seyircisi haline geldi.

Bu dönemde görev alanlar ya "Türkiye’yi nasıl parçaladık" diye övünecek yada "bu hatayı nasıl yaptık?" diye vicdan azabı duyacaklardır. Bu dönem Türk tarihine kara bir dönem olarak geçecektir. Türkiye kurtuluş savaşında mazlumlara örnek olurken AKP CHP ve kanlı taşeron PKK büyük İsrail ve büyük Ermenistan projesi olan BOP sömürge rollerini oynuyorlar. Türkiye direnmeyince 21.asrin ilk haçlı seferini kaybetmek üzereyiz. Bu utanç bu siyasal projelere oy verenlere yeter MHP’nin başarısızlığı bu gerçekleri değiştirmez

.

AYET:
"Allah size, emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emreder. Allah bununla, size ne de güzel öğüt veriyor!"
NİSA 58

SÖMÜRGE VALİSİNDEN(!)
TALÎMAT ALANLARDAN
ÎKTİDAR VE MUHALEFET OLURMU!
Her gün ırkçı etnik kimlik ve mezhep aidiyeti ile Alevilik Sünnicilik yaparak bedava oy toplayarak bu milleti ayrıştıran şeytanin bile aklına gelmeyecek çağdaş bölünme yaşıyoruz. İlkel bir mezhepçiliği Aleviciliği Sünniciliği Kürtçülüğü yarın ihtiyaç olursa çingeneliği vb. partilerinin büyüme gübreliği yapana elinde süratle bölünüyoruz. Düşmanlar oluşturma kutuplaştırma germe ve kavga ederek buradan beslenme AKP CHP ve PKK’nın beslenme alanı haline gelmiş sosyal işgal yaşıyoruz. Kim katılmış toplantıya Habur rezaletinin aktörleri terörist PKK’lıların avukatı CHP’li Sezgin Tanrıkulu ve PKK bakışı ile siyaset yapanlar sömürge valisinin karşısına dikildiler. Bütün bunlar yetmezmiş gibi ABD başkanının karşısına dizilmiş sömürge valisinden talimat alarak ödev alarak bölücü rollerini yapıyorlar.

Irak Libya Suriye ve Türkiye manda müstemleke muamelesine maruz kalan ve buna itiraz etmeyen koltuğu için her kutlu mübarek değeri kuruluş kurtuluş değerini silen yöneticiler eli ile kara günler yaşıyor. Kuşatıldık içten dıştan ihanete uğradık hala ses çıkarmayan uyarmayan bütün olanları içine sindiren omurgasızlardan kurtar bizi yarabbi! Hala sağa sola sataşma maharetini ustalıkla kullanarak olanları gizleyen siyasal sihirbazlara fırsat verme yarabbi bu asil milletin ismini sildirme milletini böldürme devletini yıktırma vatanını haçlı Siyonist el ile parçalatma yarabbi! Bu yalancı uzun elli soygun vurgun rantçı takımdan kurtar bizi yarabbi!


Garip fakir çilekeş Anadolu insanlarının ocakları birer birer batıyor yuvalar sönüyor. Vallahi biz bugünler için uyarılar yapmıştık kandırdılar milleti aldattılar saf insanlarımızın hayallerini umutlarını çaldılar. Şimdi yeniden uyarıyoruz MHP saflarında yerinizi alın Allah’ı bir bildiğiniz gibi ülkenin birliği için el ele gönül gönüle verin bu mevzilerde bir araya gelemez isek bedel ağırlaşacaktır.

Allah’ı bir bildiğim gibi biliyorum ki Türk milleti devletine ve vatanına sahip çıkmazsa vatan devlet ve millet bölünmek üzeredir. Birebirinden farkı olmayan milletvekilleri PKK talepleri ile Bidon AKP CHP PKK milletvekillerini bir araya getirdi bize talimat teftiş yapıyor. Bu bidon nereden çıktı? Buna rıza gösteren idarecileri tarih affetmeyecektir

Gerçekten ABD başkan yardımcısı Biden ile müstemleke gibi muamele gören sömürge ülke idareci olmayı Allah MHP ve Ülkücülere nasip etmesin. Biz böyle iktidar milletvekili olacaksak Allah bize bunu nasip etmesin. Utanın az utanın ABD Anayasasında düzenleme isteme hakkı kime aittir? Müslümanlık ve özgürlük sınırlarımız ABD’nin elinde midir?

"Diyarbakır BOP'un parlayan yıldızıdır." bu sözler BOP eş başkanına aittir. Ama Diyarbakır’da bir buçuk ve altı aylık bebekler katlediliyor. Karne alan öğrenciler okulda bombalarla sarsılıyor. İlde Türk düşmanı Şivan Perver Barzani baş tacı edilip Bayrağımız olmayan kitleler paçavralar ile meydana iniyor. Müslüman Kürt minare yıkana cami yakana feda ediliyor. Bu mudur parlayan yıldız? Bu yıldız parlamadı aksine fidanlarımızı birer birer kaybettiğimiz kan ve göz yaşı beldesi binlerce yıllık Türk şehri Diyarbakır!


Başa döndük manda ve himaye anlayışı geri döndü. Bağımsız bir ülke miyiz? Müstemleke sömürge ülke miyiz? Gerçekten son derece utanç verici teslimiyeti "lider ülke dünya lideri" olarak takdim ediyorlar. ABD başkan yardımcısı Türk siyasetini hangi sıfatla hangi hakla teftiş ediyor? Evet çok acı İslam’ın tanımadığı Müslüman davranışı bu mudur? Türk milletinin devlet anlayışı milli dış politikası bu mudur? Bu askerin başına çuval geçirilmesinin siyasal izdüşümü değil midir? Bu çuval olayından daha vahim değil midir? Türk milleti ne askerine nede Ergenekon tasfiyesinde subaylarına sahip çıkabilmiştir. Müslümanlık ve Özgürlük sınırlarımızı ABD mi belirliyor?


Federasyon özerklik sözü siyasi icazet görüşmelerine gidildiğinde verilmişti her şey planlandığı şekilde ilerliyor. Elimize açılım barış oyuncağını verip uyutanlar uyandığımızda atı alanın Üsküdar’ı çoktan geçtiğini fark ettiklerinde artık vakit çok geç demekten başka bir çaremiz kalmayacaktır. Buna karşı çıkanları nasıl iftira ve algı operasyonları ile siyasi linçe tabi tuttuklarını ibretle izledik. Uyuma artık uyan Türk milleti 

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

AYET:
"Her ne zaman şeytandan sana bir vesvese gelecek olursa, hemen Allah'a Sığın! Çünkü o duaları ısıtıp icabet eder ve her şeyi bilir."
ARAF 200


SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim