Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Allahın dini bile sadece bir kavme gelmemişken; parti kaynağını Türk İslam ülküsünden alan Ülkücü Türk milliyetçisine ,parti aidiyet sınırı koyup, tekelci bir yaklaşımla durumdan vazife çıkarmak sadece züğürt tesellisi bir yaklaşımdır.

Bu ideolojik aidiyetin çerçevesini gönüllerin volkan gibi yanan feryadı yüreklerin tahdit konulamayacak aidiyet hissi tayin eder.

Milyonlarca Türk evladının hissiyatına gönül dünyasına beklentilerine tercüman olamayan; o ortak aklı üretemeyen, onları ciddiye alamayan, daha burnumuzun dibindeki Türkleri ve mazlumları korumakta acze düşen siyasi figürler için hüzünlenmemek içlenmemek elde mi?

İşte Türk milliyetçiliği yüz milyonların dünyada dizginlenemeyen karşılıksız sevdası Türk milletinin güvencesidir. Daha mahallesindeki karşılıksız sevda neferlerini kucaklamaktan acze düşen ve  böyle bir eylem ve söylem derdi olmayanın; partiye üye olmayan mesela Afrikalı Türk milliyetçileri ile gönül bağının sürekli ipini baltalamak o köprüleri kuramamak ya da atmak reise ve babaya yakışır mı?

İşte Türk milliyetçiliği bu mahsurları giderme kaynağı ve sonsuz var olma umududur.

Çapı ve kapasitesi sınırlı faniler ile dizginlenemeyecek; nehirlerlerin, yagmurlarin, karın, boranın rahmete dönüşüp deryaya çağlayıp, sonsuzluģa aktığı tüm zamanlar üzeri fanilere mahkum olmayacak kişilerdir Türk Milliyetçileri...

Türk'ün Kuran'i ,Turan'i ölümsüz sevdasıdır Türk milliyetçiliği... ideolojisi parti, grup, hizip, cemaat ya da tarikat her türlü sosyal ve siyasal kesimin üstüdür. Türk'ün cihanşümul sevdasıdır!

Gaspıralı İsmail Ziya Gökalp, Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alpaslan Türkeş vb milyonlarca asil millet evladının fikirlerine kaynak olan ve kendilerini kutlu mübarek kavramla tanımlayanlar gibi daha nicelerinin berrak pınarlarından kana kana içtiği Türk milletinin hayat kaynağı yaşama umudu Kızıl Elma iklimi, Ergenekon rüyası varlık ve beka davasıdır.

Efsane Ülkücü şehit, gazi, taş medrese ve Yusufiye kahramanlarının direnç kaynağıdır.

Türk milliyetçiliği Türk'ün dünya markası; sınır tanımayan ve hızır süratini geçen gönül köprüsüdür. Ankara'da Tebriz'de Telafer'de, Frankfurt'ta, Newyorkt'a, Londra'da Medine'de dünyanın her yerinde tüm alemlerde kalkan bozkurt eldir.


Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim