Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Son günlerde hangi merkezden çıktığını aşağı yukarı tahmin edebildiğimiz bir şekilde, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 9 Işık kitabının tek yaprağını yayınlayıp, "hayır diyen Ülkücüleri Başbuğa ihanet etmekle suçlayan arkadaşlar var.

O yayınlanan sayfada bile asıl amacın meclisin iki başlı yapısından doğan mahzurları ortadan kaldırmak olduğunu anlamak çok kolay. Sayfayı yayınlayan çoğu arkadaşın yaşı o günleri hatırlamak için müsait değildir. Aslında şikayet edilen TBMM'nin Milletvekilleri ve Senatörlerden oluşan yapısıydı. Bu yüzden yasaların çıkması çok meşakkatli olur ve çok zaman kaybedilirdi.

Öyle bir dönemde başkanlık fikri gündeme geldi ama asla bugünkü taslaktaki gibi bir şey değildi istenilen.

Nitekim o kitapta yasama, yürütme ve özellikle YARGI'nın(!!!) bir kişi tarafından şekillendirilmesi gibi bir şeyi asla bulamazsınız.

Ayrıca sonradan meclisin o hantal yapısı yeni anayasa ile değişti ve rahmetli başbuğumuz bir daha başkanlık kelimesini ağzına almadı.

Bilakis parlamenter demokrasinin savunuculuğunu yaptı.

Bunu da bizzat videoda göreceğiniz gibi kendisi ve Sayın Bahçeli dile getirmektedir.

Video, Demirel ve Özal'ın başkanlık heveslerine karşı açıklamaların olduğu döneme ait  bir videodur.

Özellikle başbuğumuz başkanlığın federasyon ve bölünme getireceğini söylemiş ve bu hevesten vazgeçilmesini istemiştir.

Bizzat Bahçeli ise, onun ömrünün son döneminde başkanlığa karşı çıktığını videoda ifade etmektedir. Sayın Bahçeli'nin ifadeleri çok nettir: Alparslan Türkeş başkanlığın karşısındadır!

Şimdi o sayfayı yayınlayan ak trollere "Allah versin başka kapıya" diyoruz. Kitabın tamamını iyi okumalarını öneriyoruz. Bu 18 maddelik teklifin tamamen tersini savunan bir temeli vardır o görüşlerin. Bir kitap sayfasındaki ifadeyi gözümüzün içine sokarak kurnazlık yaptıklarını düşünebilirler ama ancak kendilerini kandırırlar

Ülkücü olup da sayfayı yayınlayanlara ise "el insaf" diyor ve videoyu izlemesini rica ediyoruz.


İşte o video

Editör: TE Bilisim