Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 CHP'li Silivri belediye başkanı'na Alparslan Türkeş adına açtığı park nedeniyle teşekkür ederiz!.. ya siz?.

Mecliste MHP Milletvekilleri Kayseri Erciyes üniversitesinin isminin "Alparslan Türkeş" olması icin teklifde bulundular ve akp liler tarafından oy birliğiyle reddedilmişti.

Silivri Ülkü Ocakları’nın girişimi ile Başbuğ Alparslan Türkeş'in ismi, Erseven Siteleri önündeki bir parka verildi. Gelecek kuşaklarca da anılması için de anıt yaptırıldı.  

Park’ın açılış törenine;  Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, MYK Üyeleri ve çok sayıda ülkücü katıldı.

AÇILIŞ TÖRENİ DUALARLA BİRLİKTE BAŞLADI

Kuran-ı Kerim Tilaveti başlayan açılış programında Başbuğ Alparslan Türkeş için ve Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş için lokma dağıtıldı.

“BAŞBUĞ’UMUZU RAHMETLE ANIYORUM”

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım şu ifadelere yer verdi: "Ülkücü nesillere yaşamıyla bir anıt olmuş Başbuğ'umuzun ve bizlere Kutup Yıldızı olmuş Ülkücü Şehitlerimizin isimlerini Dünyanın en büyük Türk kenti olan İstanbul'un bir çok noktasında park, cadde ve sokaklara vererek vatandaşlarımıza ve gelecek nesillerimize bir kılavuzluk etme düşüncesindeyiz. İlçe Ocaklarımızda Başbuğumuzun yaşamı, mücadeleleri ve ülkülerini gelecek nesillere eğitim programlarımız vasıtasıyla sürekli olarak vermekteyiz. Bu tarz projeler ile de vatandaşlarımıza dönük faaliyetler ile gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle de Ülkücü Hareketin kurucusu Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'i bir kez daha Rahmet ile anıyorum."

“BU PROJEDE KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Yıldırım’ın konuşmalarının ardından Alparslan Türkeş'in torunu Onurhan Homriş söz aldı ve şunları söyledi: "Her şeyden önce bir borcumuzu ödeyelim. Bugün burada bu güzel parka Başbuğ Alparslan Türkeş'in adının verilmesine ve bu güzel anıtın buraya yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.Yapılan konuşmaların ardından dualarla birlikte parkın açılışı gerçekleşti.


Editör: TE Bilisim