Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
  Dünyayı ve çağı Türk milletinin gözü İle okuyamayanlar, Atatürk sonrası fırsatı kaçırdılar. Atatürk sonrası İnönü ile ABD rotasına oturan Türkiye, CHP-DP ikili parti kavgası İle yılları heba etti. 

Dinciler, dinden geçinenler ve dini istismar edenlerle; samimi dindarlar arasındaki farkı yakalayamadığı için, CHP dini istismar eden rakiplerine bol bol gollük geri pası atarak, yıllarca endirek yoldan siyasi rakiplerine çalıştı. 

"CHP geliyor" korkusu İle, bizim gibi samimi siyaset yapanların emekleri çöpe atıldı. Bir tarafta ülkesini seven biz Milliyetçiler, iğneyle kuyu kazıp ülke yönetimine talip olurken, siyasal islamcılar CHP'nin bu yanlış tutumlarını dillerine dolayıp seçmen nezdinde biz Ülkücülere karşı avantaj elde ettiler. "Din elden gidiyor" sloganı "Türklük elden gidiyor" sloganına baskın çıktıysa eğer, buradaki en büyük vebal CHP'nindir. Yanlış tutumlarıyla siyasal islamcıların değirmenine su taşıdılar.

Laiklik din düşmanlığı değildir. İşte bu ülkede laiklik adına yapılan din düşmanlığı, karşı tarafın din istismarı çatışmasına zemin hazırladı. Kayıkçı çekişmelerinin sonunda Türkiye'ye 20.asrı ıskalattı. 

Bizim mücadelemiz, bari 21.asır ıskalanmasın diyedir. Bizim derdimiz herhangi bir siyasi parti ile ilgili değildir. Türkiye daha fazla bu kısır çatışmalar İle oyalanırsa, çağı okuyamaz ve treni kaçırır. Bizim tek derdimiz budur.  

Dünyaya kadim tarihte özgürlüklerin ve bilimin öncülüğünü yapanın Türk milleti olduğunu göstermek zorundayız. 

Türk milletine gizli ya da açık yoldan soykırım var. Bu biz Türklere sadece kan ve gözyaşı döktürerek yapılmıyor... Türk'ün tarihi kültürel yapısı; milli ve manevi değerleri hoyratça harcanıp tüketiliyor! Zengin kültürel varlığımız çıldırmışçasına israf ediliyor! Bu tür her soykırım ve asimilasyon da bitmelidir. Türk milleti ayağa kalkmalı ve tarih sahnesine yeniden dönmelidir!

Türk tarihi boyunca, bu bahsini ettiğimiz mücadelelerin kazanıldığı, gurur duyulacak çok safhamız vardır. Her seferinde farklı düşmanlar Türklere diz çöktürdüğünü sanmış ama akabinde Türk yeniden şahlanmıştır. Türk'ü assimile etmek isteyen uluslar, kendine sığınacak coğrafyalar aramış ve çareyi Çin seddi gibi kendini izolasyonda bulacak olmuş ama o bile Türk'ün adaletinden kaçmasına yetmemiştir.

Türkiye etnik kimlik ,mezhep, inanç istismarı, kutuplaşma, kaos e gerginlik ilkel tartışması üzerinden hiç bir yere varamaz
Kürtlerin oyu, Romanların oyu, Alevilerin ya da Sünnilerin oyu tartışmaları bitmelidir. Bu tartışmalar kısa vadede sahiplerine koltuk getirse de utanç vericidir ve artık çağ dışında kalmış gündemdir. 

Türkiye varlık ve beka sorununu bilimle, hukukla, adaletle, demokrasiyle, yeni kalkınma projeleriyle ve güçlü ekonomi ile aşar. Yeni gündemimiz asla ilkel tartışmalar olmamalıdır.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim