Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Atatürk'e gerçek saygı, sadakat ve vefa; kuruluş ve kurtuluş ideolojisi olan Türk milliyetçiliğini kılavuz ve baş tacı yapmaktan geçer!

Milyonların iktidar umudu haline getirilememek ve iktidar olmak için Türk milliyetçiliğinden kaçıyor olmak, hüzün verici acı gerçek olmuş!

Ülkenin kuruluş, kurtuluş ve varoluş ideolojisi olan Türk milliyetçiliğinden umut kesmek, ölümü bekleyen çaresiz hastalar olmaktır!

Herkesi kucaklayan milliyetçilikle, ırkçılık ve siyonizm laboratuvarında üretilen etnik ayrılık virüsü bir tutulur mu?

Türk milleti küresel emperyalistlere ve işbirlikçilere ancak Türk milliyetçiliğiyle direnir. Irkçılık suçlaması alçak bir iftiradır! Türk milliyetçiliğini iktidar yolunda direkt ya da endirek engel görmek; aşağılık kompleksi ve yüzbinlerce şehidin ruhunu incitmektir.

İslam dini, Türk milli kimliği, Türkçe ve Türk milliyetçiliği en büyük birleştirenlerimizdir. Bundan kaçış; gaflet, dalalet ve hatta ihanettir!

Ülkenin kuruluş ve kurtuluş ideolojisi olan Türk milliyetçiliğini, 81 milyonun umudu ve mutlu geleceği yapamamak, maziye ve şehitlere ayıbımızdır!

Türk milliyetçiliği, ülkenin kuruluş, kurtuluş ve gelecek ideolojisidir. Ülkenin farklılıklarını kucaklayan geleceğin güvencesidir!

Birileri iktidar, birileri muhalif, birileri muktedir muhalif, birileri muktedir muhalife muhalif, birileri hepsine muhalif kör düğüm!

Bizimkisi vuslatı engellenen karşılıksız asla vazgeçilemeyen kara sevdadır; kıyamete bırakanlar utansın!

Kompleksiz, karşılıksız, bağlantısız, yürekten, özden şehitlerin emaneti varlık sebebimiz olan Türk milliyetçisi'yiz... öyle doğduk öyle öleceğiz!

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim