Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Türk milliyetçilerinin,ülke bölünmesin,tek devlet, tek bayrak,tek vatan ve tek millet olarak, birlik ve bütünlük içinde kardeş olalım demekten başka bir derdi yoktur. Bu sadakat,vefa ve sevgiden dolayı Ülkücüleri ırkçılıkla suçlayanlar,36 etnik köken edebiyatı ile yeni milletler oluşturma peşindedir. MHP'yi suçlayanlar ya mezhepçi yada etnik ırkçıdır.Ülkenin bugün en öncelikli sorunu etnik bölücülük, din istismarı ve mezhepçi sakat siyaset eylem ve söylemidir..

Etnik ve mezhep bölücülüğü yapan CHP, AKP, PKK el eledir. Kanlı silahlı etnik bölücü örgüt aldığı küresel emperyalist destekle ırkçı sosyalist bir düzen peşindedir.Bu taleplere özgürlük adı altında yol veren AKP dolaylı yada direkt bu bölücü, ayrıştırıcı ve ötekileştirici sürece destek vermenin, alet olmanın adını barış süreci koyarak ülkeyi uçurum kenarına getirmiştir. AKP,PKK ve CHP bu etnik mezhepçi bölücü siyasette suç üstü yakalanmıştır.Bu siyasi anlayış er veya geç mahkum edilmeden ülkenin önünü asla açılmaz. AKP,CHP ve siyasi tasfiye edilmeden,son bölücü örgüt militanı yakalanıp cezalandırılmadıkça bölücülüğün ardı arkası kesilmez. Bu etnik yüz verme emsal olmaya artık diğer etnik kökenlerde bölünmeye bu olmazsa mezhep kartlarının çekilmesine mecbur kalırız.

Ülke ertelenen ekonomik sorunları itibarı ile bir dar boğaza doğru yol alıyor.Gelir dağılımındaki adaletsizlik,yolsuzluk,yoksulluk ve yasaklar bel bükmeye ve milleti cendereye almaya devam ediyor. Sıralanacak bir sürü sorundan çok daha önemlisi ülkenin karşılaştığı dayatma ısmarlama dış destekli içten maskeli etnik ve mezhep bölücülük sorunudur. Siyasi tartışmalar sorunu çözmekten çok sadece taraftar toplamak gerginlikten beslenen oyun içinde oyun ve oy devşirme aldatma ve kandırmadan ibarettir. PKK hakkı olmayarak Kürt kardeşim adına Kürtçülük yaparak, ülkeyi yıllarca kaos kan gölü ve kargaşaya sürüklemiştir. AKP bu küresel dış ve iç etnik taleplere alet olup,çanak tutup yol vermiştir.Diğer taraftan AKP yine,Kılıçdaroğluna meydanlarda alevi vurgusu yaparak el altından ''Aleviye oy mu verilir?''diye fısıltı yada aleni mezhepçilik yapmaya devam etmektedir. CHP Alevi kardeşlerimizi hala istismar eden ve kullanan, seçimlerde ve kongrelerde mezhepçilik yapmayı nerede ise gelenek haline getirmiştir.Etnik siyaset konusunda CHP asla PKK ve AKP den aşağı kalmamıştır. Öcalan'la CHP ve AKP aynı sözde çözüm(!) siyaset dilini kullanmaya devam ediyor.

Türkiye bu etnik ırkçı mezhepçi fitneyi yenmeden önü asla açılamaz.Hüzünlü kör dövüşüne ayrışmaya doğru yol alıyoruz.Ülkeyi yediden yetmişe kardeş olarak gören anlayış iktidara gelmelidir. Tek vatan, tek devlet tek bayrak altında huzurlu, onurlu ve gururlu yaşamanın adı Türk milletine mensup olmaktır. Bunu varlık ve beka şartı gören MHP iktidara gelmeden ülke kan kaybetmeye, ayrışmaya ve Allah korusun bölünmeye mecbur kalırız.Böyle giderse herkes bunun altında kalır.

Çözüm ve ümit tek başına MHP iktidarıdır.MHP iktidarından kimler korkar?MHP iktidarından ancak hırsızlar, bölücüler, ayrıştırıcılar, soyguncular, karıştırıcılar azılı Bölücü Türk milleti düşmanı küresel dış ve iç beşinci kol uzantıları korkar. Sevgi, kardeşlik, birlik ve bütünlük adresi anlaşılmadan sancılar asla bitmez. MHP kim kendini bu ülkede ne hissediyor sa o hissiyatı zenginlik kabul eden,tek devlet ve tek millet olmayı ebedi varlık ve beka davasının siyasetteki adıdır. Ülkeyi bütün tertip, gaflet, dalalet ve ihanetlere rağmen bir ve bütün olarak ayakta tutmak şehitlere ve ceddimize verdiğimiz şeref ve namus sözümüzdür.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim