Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ülkücü hareketi sokakların karanlığına çekmeye çalışanların çabasının beyhude olduğunu, içlerine sızmaya çalışan provokatörlere karşı dikkatli olunmasını istedi. Denizli’ye gelen Kılavuz, ocak binasında Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada gençlere hitaben bir konuşma yapan Kılavuz, öncelikle iyi bir eğitim almaları gerektiğini ifade etti: “Güçlü bir devlet ve muktedir bir millet olmamızın yolu, tartışmasız bir şekilde eğitim ve öğretimdeki başarıdan ve ilerlemeden geçmektedir. Gençlerimiz hangi coğrafyada yaşadığımızı, milletimizin ve kurduğumuz devletlerin başından neler geçtiğini bilmeli, geleceğini tarihten ders alarak şekillendirmelidir. Bilimsel ve teknolojik gelişmeler yakından takip edilmeli, yaşanan sorunlar adeta bir kangren haline dönüşmeden, çözüm yollarına yönelik çalışmalar yapılmalıdır.”

‘ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE BAŞLATTI’

Ülkü Ocakları’nın uyuşturucuya karşı mücadele başlattığını da vurgulayan Genel Başkan Kılavuz, “Ülkü Ocakları olarak gençliğimizi bekleyen en büyük tehlikelerden biri olan uyuşturucuya karşı büyük bir kampanya başlattık. Kurmuş olduğumuz Ülkü Ocakları Uyuşturucuyla Mücadele Platformu ile illerimizin bugüne değin yaptığı çalışmaları, tek elden ve kurumsal bir şekilde yürütmeyi hedefledik. Konuya ilişkin sivil toplum kuruluşları ve devletin yetkili organlarıyla da çeşitli görüşmeler yapacağız. Bunun yanında saha ve sosyal medya çalışmalarıyla da gençlerimizi bu illete karşı bilgilendireceğiz. Bizleri yolumuzdan alıkoymak adına önümüze pek çok engel çıkarılacaktır. Bu odakların niyeti bellidir, çünkü beslendikleri en önemli kaynak uyuşturucudan gelen paradır, yani gençlerimizin kanıdır. Kaybedecek bir evladımız dahi yoktur. Bu kan emicilere göz açtırmamak adına herkesi taşın altına elini koymaya ve kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

'ÜLKÜCÜ HAREKETİ SOKAKLARA ÇEKMEYE YÖNELİK GİRİŞİMLER VAR'

Son dönemde Türkiye’de ülkücü hareketi sokaklara çekmeye yönelik girişimler olduğunu belirten Olcay Kılavuz, “Bir yanda sınırlarımız, bir yanda sokaklarımız adeta kaynamaktadır. Dış politikada çelişkilerle dolu adımlar atan hükümet, iç politikada da tutarsız ve gayrimilli bir tutum sergilemektedir. Sınırlarımızın adeta yolgeçen hanına dönmesine, sokaklara inen ve kent merkezlerinde dahi eylemler yapan terör örgütü üyelerine, askerimize ve polisimize karşı yapılan suikastlere karşı üç maymunu oynayan bir tavır sergilenmektedir. Ülkücü hareketi sokakların karanlığına çekmeye çalışanların çabası beyhudedir. Bizleri kavga ve kaosun bir tarafı yaparak yıpratma ve etkisizleştirme yönünde tezgâhlanan oyunlar asla işe yaramayacaktır. Bu hain odaklar vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için her türlü fedakârlığı iyi bilmektedir. Tavsiyemiz, kirli ellerini üstümüzden çekmeleridir. Yoksa tarihin daha önceki sayfalarında atalarının uğradığı hezimetin bir benzerine uğramaları kaçınılmaz olacaktır. Ülkücü gençler hiçbir şekilde, kumandası belli olmayan odakların maşası olmayacaktır. Resmi yayın organlarımız dışında hiçbir açıklamaya itibar edilmeyecektir. Aramıza sızmaya çalışan provokatörlere karşı dikkatli olunacak, bu kişiler derhal uzaklaştırılacaktır.” dedi.

Editör: TE Bilisim