Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Ülkü Eğitim ve kültür Vakfı Genel Merkezitarafından 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında, göstermiş olduğu yoğun gayret ve çalışmalarınızdan dolayı Yılın Üniversite Başkanı Kars Kafkas Üniversitesi Başkanı Ozan Mert Güvençalanseçildi. 
 
27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Programısonrasında Genel Başkan Olcay Kılavuz tarafından  Ozan Mert Güvençalan’a plaket verildi. 
 
Genel Başkan Kılavuz: “Ülkü Ocakları çatısı altında bulunan herkes emanet aldığı kutlu sancağı daha yukarılara çıkarmakla mükelleftir.  Gençlerimizin imanlı, ahlaklı, bilgili, duyarlı ve kararlı bir şekilde hayatına yön vermesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Bu gayreti gösterirken sizin öncelikli hedefiniz tahsillerinizi mutlaka tamamlamaktır. Okullarını iyi derecelerle bitirmiş Ülkücüler geleceğin lider ülke Türkiye’sinin mimarları olacaktır. Bir bakıma hepinizin kişisel bir kızıl elması, varmak istediği bir eğitim düzeyi olmalıdır. ‘İlim Çin’de olsa gidip alınız’ Hadisi Şerifi’ni düstur edinmiş Ülkücü gençler; İlim ve teknik alanında yeniden dünyaya yön verebilmek için kendi alanlarında tam donanımlı sayılı kişiler arasında olması gerekmektedir. Günümüzde bilginiz varsa varsınız. Bu nedenle herkes kendi alanında en başarılı olmayı hedeflemelidir. Siz bu hedeflerinize varmadıkça, biz nihai kızıl elma hedefimize varamayız.” dedi.
 
Sonrasında Genel Merkez Üniversiteler Birimitarafından, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında 1. Eskişehir Ülkü Ocakları Kültür Sanat Birim Başkanı Meltem Potuk’a 1.lik plaketini veren Genel Başkan Olcay Kılavuz: “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak geçtiğimiz dönemde kültür sanat alanında bir çok projeyi hayata geçirdik. Ülkü Ocakları Genç sanatçılarını arıyor, Ülkü Ocakları Genç Kalemlerini arıyor yarışmalarının yanı sıra karikatür yarışması ve özel günlerle ilgili kompozisyon yarışmaları düzenledik. Ülkücü gençlerin kendilerini ifade etme fırsatı bulduğu bu tür çalışmalarımız bizzat şahsımın takibiyle artarak devam edecektir. Bu tür çalışmalara katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Geçtiğimiz öğretim döneminde Kars Kafkas Üniversitesi’nde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Ozan Mert Güvençalan’a ve Peygamber Efendimizin Hayatı konulu kompozisyon yarışmasında kazanmış olduğu 1.lik den dolayı Meltem Potuk’u tebrik eden Genel Başkan Olcay Kılavuz başarılarınızın devamını diledi. 

Editör: TE Bilisim