Bizler çocukluk çağından başlayarak bu yaşımıza kadar Ülkü Ocaklı olarak büyüyen , Ülkü Ocaklarının bir çok kademesinde aktif olarak görev almış, kendisini Türk-İslam Davasına adamış Ülkü Ocaklarından yetişmiş ÜLKÜCÜLER olarak , arkadaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz..

1- Ülkü Ocakları Türk Milletinindir. Hiç bir şahsın oyuncağı, değnekçisi, koltuk payandası değildir.

2- Ülkü Ocakları binlerce yıllık gelenekten gelen kurumsal yapısı ile Türk Milliyetçiliği davasının insan kaynağı olarak milyonlarca Türk Milliyetçisi yetiştiren , Milletimizin göz bebeği olan , Türk Milletinin varlığına düşman olan çeşitli siyasi akımlarla mücadele eden, binlerce yiğidinin tabutunu omuzlayan bir harekettir. Ve Türk Milliyetçiliği çatısı altında mücadele eden eski, yeni, o, şu, bu hiç bir kimse Ülkücülerin düşmanı değildir.

3- Ocaklarda ilk öğretilen Başbuğumuzun Dokuz Işık Doktrininin ilkelerinden birisi olan Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik ilkesinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Tüm Ülkü Ocakları mensuplarını bu ilkelere bağlı kalarak, vicdanları ile düşünmeye davet ediyoruz.

4- Sizlerin kullanım hakkı Türk Milletindedir. Birilerinin koltuklarında rahat oturması için yapacağınız her yanlış hareket bu davaya ve millete zarar verir. En basitinden ailenize, çevrenize bir sorun. Ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin genel düşüncesi ne ise ona göre hareket edin.

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

5- Geçmişte bizlerinde yaşadığı gibi başınıza adli bir vaka geldiği durumlarda mevcut genel merkezin umurunda dahi olmayacaksınız. Sizler ancak kurultay zamanı hatırlanırsınız Balgat tarafından. Örnek olarak; 2000'li yılların başında PKK mensupları ile çıkan arbede sonucu Selçuk Üniversitesinden atılan 9 Ülküdaşımızın Balgat ağalarının umurunda olmadıkları gibi ,bir şeyler yapılması için aktardığımızda fırça yediğimiz gün, bizlerin aklı başına geldi. Size zerre değer vermeyen , kullan at peçete gibi görenler için Ülkücü abilerinizi, kardeşlerinizi kırmayın.

6- Ülkücülerin feriştahına küfredenlerin neden Fırat Çakıroğlu'nun katillerinin feriştahları ile uğraşmadığını düşünün. Yarın bir gün Emri Hak vaki olur, şehadet mertebesine kavuşursanız sadece ve sadece ülkücülerin bağrında sızı olacağınızı bilin. Senede bir kere Kızılcahamam'da adınızın yazılı olduğu kitabenin önünde iki resim çekinip giderler. İnanmıyorsanız şehit ülkücülerin ailelerine sorun.

7-Taraf olmayın. Olacaksanız ,Türk İslam davasının tarafı olun. Bu hareket , bu dava nasıl daha iyi yerlere gelir diye düşünün. Yarın okullarınız bittiği zaman mevcut hükümetin, nasıl ayrımcılık yaparak ülkücüleri devlet kadrolarından dışladığını gördüğünüz zaman çok geç olacak sizler ve ülkücüler için. O zaman sizlerde bizler gibi düşüneceksiniz. Yaşadık ve Biliyoruz.

8- Balgat ağalarının sizler gibi gencecik olan kendi çocuklarının özel okullarda, son model arabalara binerek , Ankara'nın lüks mekanlarından keyif çatması sizlere bir şeyler hatırlatır umarım. Bir arbede ,kavga , dövüş anında sizler bıçağın önüne atlarken Balgat Ağababalarının çocuklarının yanınızda olmadığını biliyoruz. Çünkü bizler bıçağın önüne geçerken de yanımızda yoktular ve hiç bir gün olmayacaklar.

Buradan bir söz de MHP Genel Merkez yöneticilerine gelsin. Azıcık haya duygunuz kaldı ise kendi çocuklarınızı gönderin farklı düşünen Ülkücülerin üzerine. Milletin çoçukları sizin koltuğunuzun bekçisi değil..

9- Unutmayın.. Fırat Çakıroğlu mevcut hükümetin politikalarından etkilenen kamu görevlilerinin aymazlıkları sonucu polis arabası ile hastaneye kaldırılmadığı için kan kaybından şehit oldu.

Dün ülkücülere miting meydanlarından "Fatiha bile bilmez bu katil Ülkücüler. Bunlar eli kanlı katil, ırkçı" diyerek bağıran siyasi şahsiyetlerin, bugün Genel Merkez sevgisi ile dolup taşması neyin ne olduğunu gösteriyor.

Dün bize katil diyenler , bugün sizleri ,kendi koltuklarını sağlama almak için kullanma çabasındalar. Oyuna gelmeyin. Unutmayın sistem değiştiği zaman PKK'lılar şirin çoçuk , bizler tekrardan KATİL ÜLKÜCÜLER olarak nitelendirileceğiz.

10- Tercihimiz ve düşüncemiz her ne olursa olsun Ülkücüler kardeştir.

Aziz Sancar'lar yetiştiren Ülkü Ocakları'nın ,yeni Aziz Sancar'lar yetiştirmesi için çalışmaktır vazifeniz.

Değnekçilik değil..

Vebal almayın.. Bir ülkücünün kalbi kırılır ,burnu kanarsa bunun vebalini ne bu dünyada ne de ahirette verebilirsiniz.

Hasan Ulutaş
Mehmet Ali Kaymakçıoğlu
Salih Ümütkesmez
Kasım Göçer
Abdullah Çiftci 
Mehmet Güleç 
Abdurahman Kabinkara

Bu yazının altına imzamı atarım

 

Editör: TE Bilisim