Son günlerde bazı üniversitelerde bölücü örgüt uzantılarının tahrik ve provokasyonları sistemli bir şekilde artmaktadır. Medyanın konuyla ilgili sunumu ”Karşıt görüşlü öğrenciler arasında çatışma” şeklinde olmaktadır. Olayları basite indirgeyen bu tavır bütünüyle asılsız ve mesnetsizdir. Daha önceki açıklamalarımızda da belirtildiği üzere, olayların bölücü örgüt yandaşları tarafından sistemli ve eş zamanlı bir şekilde düzenlendiği idari kurumlarca da bilinmektedir ancak bu konuda gereken önlemlerin alınmadığı da açıktır.



Bazı sosyal medya ortamlarında, Ülkücü gençleri yönlendirmeye ve tahrik etmeye çalışan açıklamaların yapıldığı görülmektedir. sahte hesap ve profillerle yapılan bu açıklamaların gerilimi tırmandırmak ve bir çatışma ortamı yaratmak için olduğu çok net bir şekilde ortadadır. Ülkücü öğrenciler, hiçbir zaman kavganın içerisinde bulunmayacak, yönlendirme ve tahriklere kapılmayacaktır. Ülkü Ocakları’nın resmi internet sitesi ve resmi sosyal medya organlarından yapılmayan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesi ülküdaşlarımıza ve kamuoyuna duyurulur.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Editör: TE Bilisim