Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
Milliyetçi Ülkücü harekete mensup veya sempatisi olduğunu beyan edenin kendi mahallesinde MHP'nin sandık görevlisi yoksa o boşluğu diğer siyasi partiler dolduruyorsa ilçe il veya genel başkan konusunda eleştiriler havanda su dövmek akıntıya karşı kürek çekmek veya abesle iştigaldir.Böyle bir siyasal harekete ne ilçe başkanı ne il başkanı nede genel başkanı dayanır.

Kendi sandığı veya mahallesinde sandıklar boş kalıp Ülkücü irade sakatlanıyor çalınıyor veya çöpe atılıyorsa reis olsan ne yazar? eski başkan, ağa, paşa, büyük dava adamı, Ülkü devi olsan ne fark eder? Bu acı gerçeği kendi sorumluluk bölgesi olan kapısının önünde başaramayanların mahallede temizlik şovları inandırıcı olabilir mi? Herkes kendi mahallesinin sokak ve sandığının parçası ve teşkilat hiyerarşisinin uzantısı olmadıkça herkes oy verse de sonuç almak MHP'yi iktidara taşımak çok zordur.Bu uyarıları harekette yıllarca aday olup her seçim günü yaşadığımız kahredici yalnızlığı hüzünlü gerçeği ortaya koymak için yazıyorum.MHP için en büyük başarısızlık engeli teşkilatçı bir siyasal hareketin bunu disipline edememesi ve aşamamasıdır.

İktidara gelmenin daha iyi netice almanın şartı sokakta ve sandıkta layıkı ile var olmaktır.Bugün artık yapılması gereken en acil davranış bu gerçeği hayata geçirmektir.Bunu başaramayanlar yarın çok daha ağır bedeller öder.Çember git gide iyice daralıyor.Bu hareketin mensuplarını sokağa ve sandığa sahip çıkıp daha hevesli olmalarını sağlayacak asıl gerçekte Ülkücülerin aklının aday belirlemeden tutun yönetimde etkin kılınmasıdır.En acı ve kahredici ihmal ve ihlal sandığın boş kalması diğer siyasi partilerin bunu fırsat bulup takviye etmesidir.Boş sandıkta hak hakikat bülbülü ''Ülkü devi'' olsan ne yazar? Bunu sağır sultanların bile bildiği bir ortamda dillendirmek ve çözümüne katkı yapmak boynumuzun borcudur.Ülkesi ve Ülküsü için canını verenlerin terini zamanını harekete verememeleri son derece manidardır.

Editör: TE Bilisim