Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 MHP İl Başkanı Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Beledi Meclisi tarafından Şehit Fırat Çakıroğlu’nun Pınarbaşı ilçesinde bir sokağa verilmesinin engellenmesine tepki gösterdi. Ersoy açıklamasında şunları söyledi: "Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından şehit edilen kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı, merhum liderimiz Alparslan Türkeş'in ata ocağı olan Pınarbaşı ilçesinde bir sokağa verilmiştir.

Pınarbaşı Belediye Meclisi’nde tüm siyasi partilere mensup üyelerin imzasıyla alınan bu karar Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ndeki AKP’liler tarafından reddedilmiştir. Şehidimizin isminin bir sokağa verilmesini içine sindiremeyen AKP zihniyetinin bu tutumunu şiddetle kınıyorum. Bugün PKK’nın meclise girmesi sonrası hamaset yapıp, milliyetçilik rolü oynayanların bilinçaltındaki bakış açıları bu olay ile bir kez daha ortaya çıkmıştır. PKK’ları şımartan, meclise taşıyan, pazarlıklar yapan, kol kola gezen AKP’lilerden de bu beklenirdi. Genel başkanımızın ifade ettiği üzere, yeni kurulacak koalisyon hükümeti AKP ve PKK’ya daha çok yakışmaktadır. Eğer ki AKP-PKK koalisyon hükümeti kurulacak olursa buna da en çok sevinen Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki AKP’liler olacaktır. Buradan ilan ediyorum. Pınarbaşı ilçesinde o sokağa şehidimiz Fırat Çakıroğlu’nun ismini asacağız. Binlerce on binlerce kişiyle oraya o ismi vereceğiz. Bizzat Pınarbaşı’na giderek o sokağa şehidimizin ismini asacağım. Yüreği yeten varsa, gelsin o tabelayı oradan kaldırsın."
"Kimse Milliyetçi Ülkücü Hareket’i sınamaya kalkmasın" diyen Başkan Ersoy, sözlerine şöyle devam etti: "Kimse bizimle oyun oynamaya çalışmasın. Kimse bizim sabrımızı zorlamasın. Kendi taleplerini bekletmeden hayata geçiren AKP’lilerin bu tutumu, şehri germekten ve Ülkücüleri kışkırtmaktan öteye gitmeyecektir. Sandıkta yaşadıkları hezimetin bedelini bu şekilde bize ödeteceklerini zannedenlerin yanıldığını hep birlikte göreceğiz. Tarih boyunca Ülkücülerle oyun oynamaya çalışanlar kaybetmeye mahkûm olmuştur. Yine kaybetmeye mahkûm olacaklardır." 

Editör: TE Bilisim