YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Ülkücüler elbette o efsane kahramanlık destanı ile onur gurur ve şeref duyabilirler. Bugün o mücadeleden çok daha önemli,çok daha zor yeni bir Türk milletine karşı küresel ihanet koalisyonu ile karşı karşıyayız. Dün kuzeyden gelen kanlı dayatmaya karşı direnenler, bugün Türk tarihinin ender kaydettiği sinsi bir Psikolojik içten çökertme hareketi ile karşı karşıyadır. Ülkücüler küresel dayatmaya karşı koymak için, dünü yorumlayarak bugüne ve geleceğe yönelik ebedi var olma vizyonu ortaya koymak zorundadırlar. Bu varlık ve beka davasında gösterilecek acziyet, Ülkücülerin geleneksel misyonu ile bağdaşmaz ve bize hiç yakışmaz. Bu milli duruşu göstermekten imtina eden, gerekli gayret ve fedakarlığı göstermeyen, ter akıtmaktan, kafa yormaktan kaçan, yeni bir kervanla yola çıkmayanlar yarın çok daha ağır bedel ödemek ve aşağılanmak zorunda kalırlar.

Geçmişte yaptıklarını unutturmaya mecbur kalırlar.Geçmişin başarısı ile övünmek bizi asla kurtarmaz evet unutmayacağız unutturmayacağız. Unutmak tükenmektir ama bugün asla böldürmeyeceğiz bu yeni vizyonumuzun kaynağı olmalıdır. Hatta bu efsane mücadeleyi, kendi çapımızda hatırladığımız, gurur abidemiz olmaktan çıkarıp, milyonların direnç, ders, tecrübe ve ilham kaynağı haline getirmeliyiz. Verilen başarılı mücadele kuralları,hata ve kusurları ile sosyal ve siyasal örnek kurtuluş reçetesi haline getirebiliriz. Ülkücü hareketin ve Türk milletinin önünü kesmek için kanlı 12 Eylül ihtilalini yapanlar bugün bir kez daha aynı maksat için bir aradadır. Türk varlığı Suriye ve Irak'ta kanlı bir katliamla siliniyor ülkemizde Türk'ün adını silmek barış oluyor.

Türk milleti savaş sebebi midir? Ülkücülerin efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş, her türlü emperyalizme karşı asil kutlu ve mübarek direnişin fikirleri mücadelesi ile sembolleşen öncüsü ve kahramanıdır. Ülkücülerin önceliği Komünist emperyalizm olduğu için, bunu fırsat bilen ABD ve işbirlikçileri,aynı ittifak sisteminde olmamıza rağmen,Türk milletine terör örgütleri ve işbirlikçileri ile hakkı olmayan kanlı bir tuzak kurmuşlardır. PKK,Barzani.Öcalan,IŞİD gibi terör örgütleri şeytan üçgeni olan ABD,AB ve İsrail'in teşvik ve himayesinde var olmuşlardır. Bugün ülkemizi ve bölgemizi kanlı terör örgütleri ile dizayn edenler, hukuksuzluk adaletsizlik ve akan kanın baş sorumlusudurlar.

Uluslararası hukuku ve iç hukuku katledenler hangi düzeni kuracaklardır? İşte Ülkücüler bu kan göz yaşı üzerine kurulu, her dayatma emperyalist düzen için, bugün kutlu, asil bir isyan, başkaldırı ve mübarek yürüyüş başlatmalıdırlar. Ülkücüler yeni gönül seferlerine çıkmak ve Türk milletine paratoner kutup yıldızı olmak zorundadır. Bu görev MHP ilçe başkanı,İl başkanı,genel başkanı tartışmaları bu sorumluluğu yerine getirmenin mazereti olmamalıdır.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim