Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 ÜLKÜCÜLER UNUTMADI

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığının organize ettiği gecede Başbuğ Türkeş anıldı. Zümrüt Düğün Salonu’nda yapılan Başbuğ Türkeş’i anma gecesine Ülkücü camia büyük katılım gösterdi. Ülkü Ocakları İl Başkanlığının organize ettiği mevlit programına Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel,  MHP İl Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanı Faruk Öztürk, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ökkeş Şentürk, MHP Gaziantep milletvekili aday adayları, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Kemal Kazak, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Bekir Avan  ve çok sayıda Ülkücü ve partili katıldı. 

“BÜYÜK DAVA VE DEVLET ADAMI”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, büyük dava ve devlet adamının aralarından ayrılışının yıl dönümünde eserlerinin anlam ve önemini bir kez daha idrak ettiklerini söyledi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Başbuğ Alparslan Türkeş’in maddi varlığından ayrı düşeli 18 yıl olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Çok şükür ki, ona olan sevgi, onun haklı çıkışına olan hayranlık artarak devam etmiştir. 1997 yılının 4 Nisan günü hakka yürüyüşünün üzerinden geçen onca zaman ona olan sevgimizi de saygımızı da azaltmamış, aksine artırmıştır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi de Türk tarihinin kahramanlar halkasının bir mücevheri olarak eminim ki asla ve asla unutmayacak ve aziz hatırasını ilelebet yaşatacaktır.

“BAŞBUĞ DEMEK DAVA DEMEKTİR”

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan,  Başbuğ demenin dava demek olduğunu ifade etti.  Başbuğ Alparslan Türkeş’i anma gecesinde daha sonra seman gösterisi yapılırken gece mevlit töreni ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim