Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Türk milleti Türk milliyetçilerinin ve onun genel başkanının haklı çıktığına bir kez daha tanıklık etti. Ülkücülerin efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'ten sitayişle bahsedip haklılığını bugün kabul edenler yarın aynı hakkı Türkmen beyi sayın Devlet Bahçeli için söyleyeceklerdir. Keşke haklı çıkmasak ve ülke böyle bir noktaya gelmeseydi, ama Ülkücü hareketin duruşu binlerce yıllık Türk tarihinin devlet ve millet geleneklerinin söylem ve eylemlerine yansıyan tarihi ortak hafızasıdır. Bu ülke küçük parti çıkarlarını aşan ''önce ülkem ve milletim'' anlayışını siyaset üstü gören, yaşayan ve hisseden ülkücü milliyetçi harekete bir kez daha minnettardır.

MHP genel başkanının terörle mücadele ve PKK konusundaki beyanları çok net ortadadır.Suriye ve Irak konusunda duruşumuz bellidir. PKK ve Suriye konusunda sayın Erdoğan'ın şikayetlerinin bugün artık çok fazla kıymeti yoktur.Türkiye bu noktaya gelmemeliydi ama bu çıkmaz sokaktan çıkış için adres artık MHP'nin tek başına iktidarıdır. Aksi takdirde ülkemiz Suriye ve Irak olma yolunda dış müdahalelere açık ve büyük bir ihanetle karşı karşıyadır. Küresel kanlı hesaplaşmaların yer altı kaynaklarının paylaşım savaşı verildiği bölgemizde petrol haritası çizilen Kürdistan sınırları ile örtüşüyor.

Türkiye yeni bir silkiniş, milli mutakabat, partiler üstü milli duruşla, bedeli ne olursa olsun yeni bir tavır geliştirmeli batlı başkentlere çıkarma yapmalıdır. Anadolu'da ve bölgede Türk milletine biçilen kefenler yırtılmalıdır. Türk milleti ayağa kalkmalı kaderine el koyacak demokratik milli duyarlılığı muhataplarına göstermeli bu sesi dost düşman herkes duymalıdır. PKK ve Öcalan'ın lütuf ve ihsanıyla bu ülkede var olmadık. Karayılan ve kanlı katil sürüleri efendileri ile Türk milletine bu topraklarda ahkam kesemez. Türk milleti ve onun devleti her varlığını korumak her bedeli ödemeye hazırdır.

ABD,AB ve uzantısı siyonist İsrail ülkemden elini çek! Kürt kardeşim bu tezgaha alet olursa ağıtları beraber yakarız. Zafer naraları İngilizce başta,Almanca,Fransızca ve İbranice atılacaktır. Ay yıldızlı al bayraktaki şehit kanı namusumuzdur. Bu kutsal bayrak, birlikte Kürt ve Türk'ün bu toprakların evlatlarının kanı ile ortaya çıkmıştır. Türkmenler katledilirken sızlamayan yüreğin taştan ne farkı vardır? Sınırlarımızda veya dünyada her mazlum bizim can kardeşimizdir. Türk milleti sıkıntıya düşerse, bölgede yeni sömürge ve uşaklık dönemi başlar. Bu düzen Kürdün değil küresel emperyalistlerin bölgesel kölelik düzenidir. Bu zulüm düzeni yıkılmalı kardeşlik düzeni kurulmalıdır. Gelecek mazlum asil ve şerefli Türk milletinindir.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim