TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
 Güneydoğu'daki sokağa çıkma yasakları ve operasyonlarla ilgili yayınlanan bildiriye tepki göstermek için PAÜ Merkez yemekhanesi önünde toplanan yaklaşık 50 ülkücü öğrenci, imza atan akademisyenleri de protesto etti. 
Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) eğitim gören bir grup ülkücü öğrenci, 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi' tarafından hazırlanan bildiriye tepki gösterdi. İmza atan akademisyenleri ise eleştirdi.

Hasbi Atak, grup adına açıklama yaptı:

Bildirinin teröre destek amacı taşıdığını söyleyen Atak, "Önlerindeki Araştırma Görevlisi, Yrd. Doç., Doç. ve Prof. gibi unvanlardan dolayı akademisyen diyen 1128 zavallının imzaladıkları teröre destek bildirisini, Pamukkale Üniversitesi ülkücüleri olarak reddediyoruz. Bu şahısları tanımadığımızı buradan Türk halkına bildiriyoruz. Türk milliyetçiliğini kendisine yol edinmiş olan Ülkü Ocakları mensubu olan bizler, gerekirse milyonlarca Ruhi Kılıçkıran, Dursun Önkuzu, Fırat Yılmaz Çakıroğlu olur, bu uğurda canımızı veririz. Gerekirse Atilla olur, Tanrı'nın gazabını bu hainler ve koruyucularına kusarız" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim