BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Mazlum ile zalimi ayırt etmeden davranmak zalimin yanında olmak değil midir?

Katil ile şehit ayırımı yapmadan tarafsız davranmak caninin yanında olmak değil midir? Suçlu ile mağdur arasında ayırım yapmadan tarafsız kalmak suçludan yana olmak değil midir?

Hakla batıl arasında ortada olmak batıla hizmet değil midir?

12 Eylül zindanlarında vatan millet bayrak ezan diyenle komünist bölücü katilleri bir tutup karşıt görüş diye takdim etmek terörist katillere hizmet değil midir?

Binlerce yiğidi komünist Rus ve Çin emperyalist köpeklere şehit ettiren Ülkücüleri basın ve CHP yıllarca hep karşıt görüş olarak takdim edip himaye etmiştir. Bugün aynı pis oyun sadece okuma hakkı elinden alınan, bayrak, vatan, devlet ve yasalar diyen vatan evladı şehit Fırat'ı bölücü PKK lı katiller katletmişlerdir. Şimdi bölücü katil ile şehit Fırat bir olabilir mi?

Şehit Fırat ile katil PKK alçakları karşıt görüş müdür?

Bu kafa yapısı ile bu ülkenin milli ve mukaddes değerlerini savunanlar cezalandırılıp katillere yol mu veriliyor?

Temel soru kimden yanasınız?MHP ve Ülkücülere karşıt görüş muamelesi yapanlar davası sadece millet devlet ülke ve ülküsü olanlardan mı yoksa PKK lı katillerden mi?

Yıllar sonra Ülkücülerden tekrar özür dileyip, pardon diyeceksiniz ama artık inşallah bedel acı fatura ağır olmaz.

Karşılıksız sevda yüklü efsanelerin hareketi MHP Türk milletine hiç yalan söylemedi ve hep haklı çıktı.

Darbelere cuntaya laiklik adı altında dinsizlik yapanların dinciden çok dinci kesilmeleri,Kürtçüden çok ırkçı kesilmeleri mide bulandırıp tiksindiriyor.

İnsan az utanır şeref haysiyet ve meslek onuruna sahip olur. ABD,AB veya dünyanın başka bir ülkesinde kendi milletine ismini silme operasyonu yapana siyaset veya medya mensubu görevi yaptırırlar mı? Utanç verici bu kara dönem mutlaka bitecek gerçeklerle Türk milleti buluşacaktır.
  

Editör: TE Bilisim