Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

 Ülkücüler kardeş ve Ülküdaşlarını korurlardı şimdi birbirine gider yapma ağıza alınamayacak hakaret galiz galiz küfür kafir edebiyatı ağızlara sakız oldu Allah’ın reddettiği ahlak dışı eylem ve söylemler ülkücünün dili olabilir mi aslında bu dil ile Ülküdaşına davranan ya cahil ya ahlak yoksunu zavallı yada ajandır. Ülkücüler kurultay yada kongre sonuçları üzerinden birbirilerini mahkum yada göklere çıkaracak kadar basit ilke ve ülkü yoksunu zavallılar değildir. Biz çok çetin geleneklerden gelen milli hareket hafızası en çok temayüz etmiş asil kutlu neslin mirasçılarıyız. Ajan provokatör ve kişilik yoksunu zavallılara prim vermemeli kardeşliğimizi zedeleyecek olanın makamı ne olursa olsun suratına hakikati çarpmalıyız hiç kimse koltuk hevesleri uğruna Ülkücüleri biri birine düşman edemeyecektir. Komplo teorileri ve gerginlik siyaseti Ülkücülerin ferasetinden dönecektir.

Kutlu ve mübarek Ülkücü milliyetçi harekete mensup olup bir nefer olarak Türk milletinin hizmetinde olmayı en büyük şeref ve onur saydık. Bu samimi duygu ve sadakat çoğu kez başkalarına koltuk olarak karşılık bulsa da hiç tereddüt etmeden şehitlerin davasının emrinde olmayı inançlarımızın gereği saydık. Şimdi soruyorum 3 kez belediye başkan adayı olduk defalarca seçilme ihtimali olmayan sıralardan milletvekili aday olduk itildik kakıldık silindik çalıştık ter döktük samimi her kardeşimize hakkımız helal olsun.

Bize tercih edilen emeğimiz çilemiz gayretimiz başkalarının boynuna madalya oldu. Melenleri Aktanları Yalçınları Yönterleri vb. seçtik bizim onlardan ne noksanımız var? Bir değil iki değil üç değil bu tercih sıra ve ön seçim düzeni tabana verilmeden hakkımızı sorumlulara asla helal etmeyeceğiz. Çocuklarımızda seçkinlerin bizim beyazların çocuklarını mı seçecektir?. Bu taşıtan taban taşınanlar seçkinler düzeni yıkılmalıdır. Bu düzeni madalyaları takan ve takılan bir sınırlı grubun dışında savunanları akıl tutulması yada madalya beklentisi ile bir milletin geleceğini tehlikeye sokanlar olarak görüyoruz. Allah uyuyan herkesi demokratik haklarını yaratılmışların en şereflisi irade ve ifade özgürlüğü mücadelesine katılmaya davet ediyoruz.

ÜLKÜCÜLÜK BU DEĞİLDİR!

Ülkücülük adına kaba kuvvet kabadayılık argo küfür kötü ifadede bulunmak ne Ülkücü ahlaka ne adamlığa ne edebe nede insanlığa sığar bu yöntemi İslami ölçülere indirgeyerek canımızı kanımızı verilmesi gereken yerde veririz ama evcilleşerek tasmalılara benzer hezeyan ile ne millete ne harekete nede kendine hiç kimse beş kuruşluk fayda getiremez. Biri küfrediyor birileri koro halinde aynı üslüple gaz verip bastır vur kır indir bindir dili ile iğrenç bir dili servis ederek çapsızlık ufuksuzluk yaparak parsa peşinde koşuyor dava kutlu mübarek dilde necaset zina cümleleri ya bu nasıl adamlık Müslümanlık utanmadan Ülkücüyüm diye hava atacaksın Allah bu anlayışa mesafe aldırır mı? Peygamberlerden sonra gelen şehitlerin davası bu usül ile savunulur mu?

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim