DÜN ÜLKÜCÜLERİ DAR AGAÇLARINA GÖTÜREN DARBECİLER BUGÜN YASALARI İLE İRADELERİNİ ZİNCİRLEDİ!

 

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

MHP muhalefeti demokratik değişim talebini sel önünden odun kapmak bize bu dip dalgasının meydana getirdiği silkinişten ne düşer telaşıyla adeta değişmemek için ellerinden gelen ne negatiflik varsa ortaya koydular. Demokratik değişim talebine kişiler ve olaylar damgasını vurunca fikir proje vizyon ve misyon tartışması gölgede kaldı. Adeta muhalif adaylar yanında vitrine çıkan şahıslar ve olaylar üzerinden istismar fırsatını kullanan koltuk koruma ve yeni koltuk arayışçılarına fırsat doğdu. Muktedirler düzenin direkt ve endirekt desteğini de alınca kuvvetler ayrılığı dördüncü kuvvet troller ile birleşince siyasetin iktidar ve muhalefeti dizayn etme hedefine ulaşılmış oldu İçimiz kan ağlayarak gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz. Gayri milli düzenin Ülkücülere biçtiği rolü korumak için kuşatmanın güç odakları nasıl direndi?

Demokrasinin hukukun nasıl üstünlerin imtiyaz ve terbiye sopası olarak kullanıldığını dehşet içinde bir kez daha müşahede ettik. Ülkücü tabanın kendi iradesinin MHP kararlarında nasıl engeller ile karşı karşıya kaldığına bir kez daha tanıklık ettik. Cuntanın yasalarını koruyup Ülkücüleri dar ağaçlarına götürenler bugün bile kendi yasaları korumakta ne kadar etkili olduklarını gördük. Darbenin tüm boyutları ile nasıl sürdüğünü taban iradesinin Ülkücülerin feryadının cuntanın dar ağaçlarından duyan kulakları nasıl sağır ettiğini dehşetle yaşadık. Ülkücü taban iradesinin tek belirleyicisi olma talebini iftira komplo paralel vb suçlamalar ile saray iradesinin ömrünü nasıl uzattığını üzülerek yaşadık.

Ülkücülerin dar ağaçlarından güne yansıyan feryadının gereğini yapmaya devam edeceğiz. Gayri milli cuntanın yasalarını değiştirme mücadelesi devam edecektir. Ülkücülerin bedenlerine işkence eden darbeciler bugün iradelerini zincirleyerek düzenin yasalarını koruyarak ruhlarına işkence ediyor. Bu işkenceye idam edilen ülkücüler adına direneceğiz.


Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim