ÜLKÜCÜLERİN İKTİDARINA ALLAHTAN BAŞKA HİÇ KİMSE ENGEL OLAMAZ!

 

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

 Her an seçim olabilir ve MHP bu görüntüleri ile umut olabilir mi? MHP’yi delege ve halktaki algıya bakmayıp ısrarla tartışılmaz ve değiştirilmez kılmak korkarız ki çok büyük hüzne sebep olabilir.

AKP sanırım 10 temmuz seçimini bekliyor her aday Ülkücü her adayın destekçisi Ülkücülerdir. Elbette parti dışından birileri destek verecektir aksi takdirde MHP nasıl iktidara gelecektir. Dün AKP ye CHP'ye destek verenler bugün MHP ye destek verecektir. Bunun suçlanacak yadırganacak iftira atılacak hangi tarafı olur? .Bir iftira suçlama hakaret sağanağı gidiyor. Cemaatler her tarikat mezhep etnik aidiyet hatta gayri Müslim vatandaşlarımız MHP ye oy verecektir.

Çünkü MHP iktidarı herkesin kendini güvende hissettiği güçlü devlet milli iktidar dönemi olacaktır. MHP'yi mahkeme kapılarına mecbur bırakmak Ülkücüleri süründürmek MHP iktidarına engel olmak AKP ye gollük pas atıp son vuruşları yaptırtıp ABD AB ve İsrail önünde diz çöktürmeye çanak tutmaktır. Bu ağır tablonun sorumluları tarihe şehitlere hesap verecektir.19 haziran Kurultayı keyf için yapılmadı ve her katılan misafirler dışında Ülkücüdür.

Engelleri aşa aşa duvarları yıka yıka zincirleri kıra kıra tuzakları yara yara kin iftira ve husumet dalgalarını yara yara şehitlerin hareketi şehitlerin ruh ve mana ikliminde onların adına iktidara geliyor. AKP PKK ile MHP şehitler ile açılım yapacak ve mahşerde Allah bu yiğit gariplere mükafat verecektir. MHP gümbür gümbür geliyor. MHP’nin geliş sesi saraylardan duyuluyor bu gelişten korkuluyor korkunun ecele faydası yoktur. Dayan Ülküdaşım dayan geliyor MHP gören gözlere duyan kulaklara ayan!


Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim