Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Türk milletinin karşılaştığı tehlike , tehdit , ve milli varlığının riske edilmesi karşısında bu ülkenin evlatları köyünden şehrin varoşlarından yüreğinin sesiyle haykırmaya devam edicektir.

Türk milleti bağrından çıkardığı kendi varlık ve bekasını sağlayan kahraman evlatlarıyla bugünlere geldi . Türk milletini çarlık Rusya'sı ve komunizm döneminde sıcak denizlere inme hayali Türkiye'de şeflik dönemlerinin baskı rejimleriyle Türk'ü sindirme özünü yok etme çabaları karşısında tabutlutklara tıkanan Nihal Atsız ' lar milli silkinişin özün direnç kaleleriydi.
Türk Milliyetçilerinin efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in liderliğindeki komünizme karşı efsane emsalsiz direniş bugün için hayranlıkla ,takdirle   millet tarafından yad ediliyor. Türk milletinin başına musallat olmuş belaları def etmekle kendini ebedi misyon sahibi gören Türk milliyetçileri hep zor olanı seçtiler. Ateşle imtihan edildiler ve başardılar. Bu topraklara Türk olarak geldik, binlerce yıldır Türk olarak yaşıyoruz sonsuza kadar Türk olarak kalacağız. Kıyamet koptuğunda mahşer yerine yerin altındanda , üstündende Türk milleti olarak gideceğiz. Bu ülkenin evlatları olan Ülkücüler olup bitenleri anlama konusunda binlerce Ülkücü şehidin ortak aklına sahiptirler. Biz bizden  öncekilerin başına gelenlerin bizimde başımıza gelmediği müddetçe kurtuluşa eremiyceğimiz ilahi gerçeğine teslimiz. Zorlukları aşma konusunda dün Sultan Alparslan Gazi idik , Sultan Fatih 'dik , Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında Atatürk olduk . Başbuğ Alpaslan Türkeş olduk Devleti ve milleti koruduk. Bugün Devlet Bahçeli Türk Milliyetçilerinin lideri ve binlerce yıllık Türk tarihinin gerçeklerinin dilidir. Bizler hareketin liderinin emrinde Türk Milletinin varlık ve beka davasının neferi , hamalı , hizmetkarı , gerektiğinde efendisiyiz! Milletimize sevdalıyız! Kimseyle bir derdimiz yoktur! Bizimle Türk milletiyle derdi olanlarla dertleniriz. Ümit Ateş milyonlarca Türk gencinin varoşlardan haykırışıdır. Yanan kor gibi yüreklerin ülkenin her tarafından gelen birlik beraberlik , kardeşlik sesidir. Bu ses ;Dünya durdukça   sevgi, muhabbet ve  Türk'ün sesi olarak sonsuza dek Türk'e kefen biçenlerin kulaklarını sağır edercesine yankılanacaktır. Bu ses milyonlarca şehidin sevdalarının Dünya'daki yankılanışıdır. Türk'ü sildirmeyiz! Ülkeyi böldürmeyiz!

Editör: TE Bilisim