Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 'Evet' mitinglerine Diyarbakır'dan devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Biz söyleyecek sözü olan, projesi olan, derdi olan herkesle konuşmaya, görüşmeye, birlikte yol yürümeye hazırız. Tek bir şartımız var; kimsenin elinde silah olmayacak, kimse bu ülkeyi bölmeye, bu milleti parçalamaya kalkmayacak" sözleri yeni bir 'açılım' vakasının sinyalleri olarak algılanırken, Erdoğan'ın sözlerini eleştiren MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ sosyal medya'dan çok sert cevap verdi.

"PKK'YI MEMNUN ETMEK İÇİN..."

'PKK'yı memnun etmek için Türklük'ten vazgeçiliyor' diyen Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Erdoğan milletimizin adı Türk değil tek millet demiş. Ne yani Türkiye yerine Tekiye mi diyeceğiz?

PKK'yı memnun etmek için Türklük'ten vazgeçiyor"

"Evet diyen vatandaşlar Erdoğan 'tek millet dedi isek Türk milleti demedik' sözüne katılıyor musunuź? Katılıyor iseniz milliyetiniz ne?"

"AHMET KAYA VE ŞİVAN PERVER MİSİNİZ?"

Başbakan Binali Yıldırım'ın 'evet' çalışması için gittiği Van'da, "Biz Ahmet Kaya ve Şivan Perver’iz, Nazım Nikmet’iz. Olduğu gibi görünün, göründüğü gibi olan biz; kardeşiz, biriz, beraberiz" sözlerini de eleştiren Özdağ, "Evet diyen yurttaslar Başbakan gibi Ahmet Kaya ve Şivan Perver misiniz?

Kaya 'şerefsizlerin memleketinde yaşamak istemiyorum' demişti. Ne dersiniz" diyerek çok sert tepki gösterdi.  

(Kaynak: Gazete2023)


Editör: TE Bilisim