Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR?

Biz burada klavye şövalyeliği yaparken bakın onlar neyin hazırlığını yapıyor:

"EZER GEÇERİZ........

Erdoğan’ın askeri danışmanı olan emekli General Adnan Tanrıverdi’nin SADAT adlı askeri şirketi elemanları aracılığı ile parti silahlı kuvvetleri haline getirmeye çalışıyor...

Sanal âlemde silahlanmış AKP’lerin görüntüleri dolaşmakta, Erdoğan’ın yakınları silahlandıklarını duyurmakta, 
Saray Arşiv müdürü Muhammed Şafi “Her eve bir otomatik silah ve 1000 mermi gerekiyor” demektedir. 
İç İşleri Bakanlığı 2017’nin ilk üç ayında sadece ruhsatlı silah sayısı artışının % 10 olduğunu belirtmektedir. 

Özel güvenlik şirketlerinin elemanlarına uzun namlulu silah verilmesi konusunda yetki Genelkurmay Başkanlığı’ndan alınarak, valiliklere verilmektedir. 

Bütün bu gelişmeler yurttaşların önemli bir bölümünde “Bunlar bizi kıtır kıtır keser” korkusunu uyandırmaktadır. 

Üstelik Erdoğan’ın “Bunları yaparsanız iç savaş çıkar” diyen bir müsteşara “Çıkar ise çıksın ezer geçeriz” dediği Levent Gültekin tarafından yazılmış ve hiçbir yalanlama gelmemiştir.

FETÖ’ye Türk ordusunu içeriden çürüttüren Erdoğan, şimdi de TSK’yı, başkanı Erdoğan’ın askeri danışmanı olan emekli General Adnan Tanrıverdi’nin SADAT adlı askeri şirketi elemanları aracılığı ile parti silahlı kuvvetleri haline getirmeye çalışıyor. Orduyu partileştirmek, devleti yıkmak anlamına gelecektir.  Irak ve Suriye’de parçalanma devam ederken, Türk ordusunun parti ordusu haline gelmesi, Türkiye’yi küçük ve yutulabilecek bir lokma haline getirecektir."

Prof.Ümit Özdağ.

İktidar ve muhalefet Türkiye'yi iki kutuplu hale getirmek istiyor. Ya onunla olacaksın ya onunla mecbur muyuz. Beyler tahterevallinin iki ucuna oturacaklar. Biri düşünce öteki kalkacak, öteki düşünce diğeri kalkacak. Ya 40 katır, ya 40 satır. Var mı böyle bir şey?


Editör: TE Bilisim