Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Ömer Halisdemir, Türkiye Cumhuriyetinin varlığı, Türk Milletinin dirliği için bütün ömrü boyunca savaşmış bir kahraman askerdir.

Askerliği özel kuvvet askerliğidir. Özel Kuvvet askerliği adı üzerinde özeldir.Özel kuvvet askerleri hem ileri savaşma tekniklerinin hepsine hakim olan hem de diplomasi ve öğretmenlik yetenekleri olan savaşçılardır.

Ömer Halisdemir, yaşadığı gibi şehit olmuş bir askerdir. Komutanından aldığı emri tartışmadan ve ölüme gideceğini bilerek yerine getirmiştir.

Ömer Halisdemir'in ismi Niğde Üniversitesine verilmiştir. Bu doğru bir karardır.

Niğde Üniversitesi yeni ismi ile bir internet sitesi yapmıştır. Yeni internet sitesinde eski sitede olan Türk Bayrağı ve devletimizin kurucusu, Halisdemir'in başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi kaldırılmıştır. İnternet sitesine girdiğiniz zaman bu üniversitenin bir Kanada Üniversitesi veya Belçika Üniversitesi olduğunu düşünecek kadar milli kimlikten yoksun bir internet sitesi ile karşılaşmaktasınız.

Zaten sitede iki adet Avrupa Birliği bayrağı olduğu hemen görülmektedir. Bir de Halisdemir'in küçük resminin arkasında küçük bir Türk bayrağı. Doğrusu internet sitesini yapan da bu internet sitesine onay veren akademisyenlerde (muhtemelen Niğde üniversitesi rektörü ve yardımcıları) Ömer Halisdemir'in ne uğruna yaşadığını ve ne için şehit olduğunu anlamamışlar. -
Ümit Özdağ

Editör: TE Bilisim