Edirne’de 1982 yılında kurulan 11 fakülte, 4 enstitü, 5 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu ve 1446 öğretim üyesi ile 34 bin 746 öğrenciye eğitim veren Trakya Üniversitesi, yıllardan bu yana kullanılan www.trakya.edu.tr adresindeki web sitesini 14 Haziran 2012’deki TÜ Rektörlük seçimini 2’nci sırada tamamlayan ve Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından rektör olarak atanan Prof. Dr. Yener Yörük, göreve başlamasından sonra yenilendi.

3 ay önce Rektör Prof.Dr. Yörük’ün talimatıyla yeni web sitesi tasarlandı. Prof.Dr. Yörük’ün göreve başlamadan önceki üniversitenin resmi web sitesinde Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafları bulunurken, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı web geliştirme ekibi tarafından yenilenen sitede Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğraflarının olmaması dikkat çekti. Üniversitenin web sayfasında ‘Yeni Web Sitemiz Hizmete Açıldı’ başlığı altında sitede şu bilgilere yer verildi:

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

“Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, web geliştirme ekibinin yaklaşık 3 aylık sürede gerçekleştirdiği Trakya Üniversitesi web yenileme çalışması büyük ölçüde tamamlanarak, 8 Nisan 2013 Pazartesi günü mütevazı bir törenle yayımlandı. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ile Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Prof.Dr. Süleyman Pişkin ve Prof.Dr. Recep Duymaz’ın yanı sıra fakülte dekanlarımız, yüksekokul müdürlerimiz, üniversitemiz genel sekreteri ve daire başkanlarımız katıldı. Üniversitemiz yeni WEB Sitesi Karadağ Başbakan Yardımcısı Rafet Husoviç‘in butona tıklamasıyla yayımlanmış oldu. Rektörümüz Prof.Dr. Yener Yörük, bu çalışmayı başarıyla gerçekleştiren web geliştirme ekibine teşekkür ve takdirlerini sundu.”

Rektör Prof.Dr. Yenör Yörük, çeşitli ziyaratlerde bulunmak üzere Bulgaristan’da bulunurken Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin, konudan haberi olmadığnı, ilgilenen arkadaşlara durumu ileteceğini söyledi.

Eski sitenin görünümü.



Yeni sitenin görünümü


Editör: TE Bilisim