Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 İstanbul Üniversitesi, yarın resmen “bölücülük” etkinliğine ev sahipliği yapacak. Hukuk Fakültesi Amfi Salonu’nda sözde özerklik konulu bir konferans düzenlenecek.

Devlet üniversitesinde resmen “bölücülük” konuşulacak. Örgüt propagandası yaptığı iddiasıyla geçtiğimiz günlerde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan ve yurtdışına çıkışı yasaklanan Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Sebahat Tuncel ile Öcalan’ın avukatlığını yapan DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek’in, yarın İstanbul Üniversitesi’nde “özerklik” konferansı vereceği öğrenildi.

BÖLÜCÜLÜK KONUŞULACAK

PKK’nın güdümündeki yasal görünümlü Mezopotamya Kültür Merkezi tarafından düzenlenecek etkinlik, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfi Salonu’nda gerçekleştirilecek. ‘Yerinde Yönetim’ (özerklik) konusunun tartışılacağı programa, 2011 yılında Silopi’de görevi başındaki başkomiser Murat Çetiner’e tokat atan, 2012’de PKK terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle hapis cezası verilen ve sürekli bölücülük faaliyetleriyle gündeme gelen HDP eski İstanbul Milletvekili ve HDK Eş Sözcüsü Sebahat Tuncel katılacak. Konferansın diğer bir konuğu ise teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapan, daha önce katıldığı “özerklik” konulu programlarda, “Kaçak elektrik kullanın, vergi vermemeniz lazım” gibi halka yönelik kışkırtıcı ifadeler kullanan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek olacak.

Editör: TE Bilisim