Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Milliyetçi Hareket Partisi'ne milletvekilli için aday adaylığını açıklayanlar hergün çoğalarak artıyor. Resmi başvurular başlamamasına rağmen  sürpriz bir isim aday adaylığını açıkladı. 
 
Oyuncu Mehmet Aslan bugün MHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında aday adayı olduğunu açıkladı. Aynı zamanda MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Mehmet Aslan gençliğe örnek çalışmalarıyla biliniyor.

 
Oyuncu Mehmet Aslan uyuşturuyla mücadelesi ve üniversitelerde verdiği konferanslarla dikkat çekiyor. Çok sayıda film ve dizide de rol alan Aslan "Gel Kardeşim" adlı kampanyasıyla gençliği uyuşturucuyla mücadeleye davet ediyor.

Mehmet Aslan aday adaylığı başvurusundan  sonra sosyal paylaşım sitesi instagramdan şu mesajı paylaştı 

''Allah'in izni, Türk Milleti'nin teveccühü ile 2015 genel seçimlerinde MHP Istanbul milletvekili olabilmek için ilk adimi attik. Cenab-i Hak yar ve yardimcimiz olsun. Hersey gençlik sayesinde, hersey gençlik için olacak...''

Editör: TE Bilisim