Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
  '' Cumhurbaşkanı Türkiye’yi seçime götürüyor. Gerçekçi olalım. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Davutoğlu bize geldiğinde Adalet ve Kalkınma Partisi il başkanları erken seçim kararı almıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel İdare Kurulu seçim kararı almıştı, milletvekilleri seçim kararı almıştı. Bir siyasi parti düşünün il başkanları, milletvekilleri ve merkez yönetimi erken seçim kararı almış, bu genel başkan koalisyon adına hangi iradeyi ortaya koyabilir ”

(Celal Adan MHP genel başkan yardımcısı)

Şimdi koalisyondan kim kaçıyor, Bugün her tarafta utanç verici bir kampanya ile MHP hakkında ipe sapa gelmez iftira ve itibarsızlaştırma kampanyası başlatanların maskesi bu sözlerle düşmüştür. Güneydoğu'da nal toplayanlar hiç sıkılmadan MHP ve Ülkücü tabana oynayarak silindikleri yerden kaybettiği desteği alma peşindedir. AKP avucunu yalayacak Ülkücü taban ve Türk milleti onlara bu seçimde oy bir tarafa, günahını bile vermeyecektir. Yalancının mumum yatsıya kadardır işte yatsı işte karanlık geceler ama MHP ile şafak yakındır.
Editör: TE Bilisim