Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Bölücü terör örgütü PKK, Şırnak'ta uzman çavuşa hain saldırı düzenledi. Uzman çavuş saldırıda şehit oldu. 

Bölücü terör örgütü PKK, Şırnak'ta uzman çavuşa hain saldırı düzenledi. Uzman çavuş saldırıda şehit oldu.  Terör örgütü PKK'lı teröristler Şırnak'ta uzun namlulu silahlar ile sivil giyimli olan bir uzman çavuşa saldırı düzenledi. Düzenlenen saldırıda bir uzman çavuş şehit düştü.

Sivil giyinimli bir uzman çavuş kent merkezinde görev yaptığı birliğine gitmek üzere evinden ayrıldı. Üzerinde sivil kıyafetleri olan uzman çavuşa PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile saldırıldı. Uzman çavuş şehit oldu.

Uzman Çavuş Kurtarılamayarak Şehit Düştü

Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen saldırıda, kimliği henüz açıklanmayan bir uzman çavuş sabah saatlerinde birliğine gitmek için evinden ayrıldı. O sırada pusuda bekleyen teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Uzman çavuş ağır yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan uzman çavuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.  

Güvenlik güçleri PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Editör: TE Bilisim